فرماندار تالش:
آبرسانی در تالش وضعیت مناسبی ندارد و دچار مشکلات است
فرماندار تالش در کمیته برنامه ریزی این شهرستان گفت: از چالش های این شهرستان آب کشاورزی و نبود آبرسانی مناسب می باشد.آبرسانی در شهرستان وضعیت مناسبی ندارد و دچار مشکلات است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ، کمیته برنامه ریزی شهرستان با حضور کیوان محمدی رییس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان و روسای ادارات به ریاست سید عیسی مهدوی فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری تالش برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , مریان خبر, ، کمیته برنامه ریزی شهرستان با حضور کیوان محمدی رییس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان و روسای ادارات به ریاست سید عیسی مهدوی فرماندار در سالن اجتماعات فرمانداری تالش برگزار شد .,سید عیسی مهدوی فرماندار شهرستان تالش در این جلسه گفت: با توجه به نام گذاری امسال به اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال و با توجه به ظرفیت های این شهرستان و گرایش مردم و مسئولین به این موضوع می بایست از ظرفیت های شهرستان به خوبی در عرصه اشتغال بهره مند شد.
,وی با اشاره به پتانسیل های موجود در شهرستان تالش گفت: این شهرستان ازمراتع و جنگل ها و دریا و سواحل بسیار زیبا که می توان با مدیریت و تدبیر در زمینه اشتغال خرد و…در جهت رشد اقتصادی گامی بلند برداشت.
,فرماندار تالش ادامه داد: شهرستان تالش در مجموع دارای هزاریک کیلومتر راه روستایی است که ۳۰۲ کیلومتر آن راه عشایری است که مختص ۲۱۰۰خانوار عشایری و دامدار است.
,وی با ابراز نگرانی به حقوق رعایت نشده خانوارهای عشایری در سر شماری اخیر اظهار داشت: وارد نکردن درست آمار و سر شماری نادرست از این خانوار ها باعث مشکلات و کمبود برخی از مزایا مانند سرانه آرد و نان و دیگر خدمات دچار مشکل خواهد شد.
,مهدوی در ادامه گفت: ۶۶درصد راه های روستایی به طول ۱۱۸کیلومتر آسفالت شده است و ۱۲۵روستا در این شهرستان گاز دارشده اند.
,فرماندار تالش ادامه داد: آبرسانی در شهرستان وضعیت مناسبی ندارد و دچار مشکلات است.
,مهدوی در ادامه گفت: درسال گذشته ازسه سر فصل گذشته از ۳۲میلیارد تومان ۱۱۱پروژه تعریف شده که در حال اجراست که بخشی در دهه فجر افتتاح شد.
,وی نیز از چالش های این شهرستان آب کشاورزی و نبود آبرسانی مناسب و نبود امکانات مناسب برای امحای پسماند با توجه به محدویت های اکولوژی اعلام کرد.
,نماینده عالی دولت در شهرستان تالش در ادامه با امیدواری به فعالیت های خرد و ریز در اشتغال شهرستان موثر و مسمر ثمر باشد و با اشاره به صنعت پالت سازی گفت : برای حل مشکلات و بهره مندی از صنعت در این شهرستان نیاز به مساعدت داریم.
,در ادامه محمدی رییس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان گفت : منابع طبیعی و جنگل های زیبا و مناطق تاریخی شهرستان تالش نگین استان گیلان می باشد و می تواند منبع درآمد مستقیم برای مردم شهرستان باشد .
,وی اذعان داشت مشکل اصلی ما دغدغه های برنامه ای نامتوازن است .
,محمدی گفت : بایستی به بخش خصوصی اعتماد کنیم و بستر مناسب امنیتی را برای حضور بخش خصوصی در شهرستان تالش فراهم کنیم .
]
ارسال دیدگاه