فرمانده انتظامی شهرستان خرامه:
هدف همه ما کمک به حضور حداکثری مردم در انتخابات است
هدف همه ما کمک به حضور حداکثری مردم در انتخابات است، همکاری شما با نیروی انتظامی، ارزش دادن به کار خود شماست و این مجموعه نیز از شما حمایت بیشتری خواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، عبدالرسول جوکار فرمانده انتظامی شهرستان خرامه در جمع مسوولین چاپخانه ها و خبرنگاران خرامه گفت: در ایام تبلیغات انتخاباتی باید به این نکته توجه داشته باشیم که از انتشار مطالبی که باعث اختلاف و طایفه گری می شود جلوگیری کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه,وی افزود: برخی ها به دنبال این هستند که با نفوذ پولی یا شغلی خود کارهایی را که برخلاف قانون است انجام دهند، شما به عنوان بازوی اجرایی نیروی انتظامی نباید این کارها را انجام دهید و ما را از این مسائل مطلع سازید.
,جوکار ادامه داد: هدف همه ما کمک به حضور حداکثری مردم در انتخابات است، همکاری شما با نیروی انتظامی، ارزش دادن به کار خود شماست و این مجموعه نیز از شما حمایت بیشتری خواهد کرد.
,مجتبی مظفری رییس اداره صنعت معدن تجارت شهرستان خرامه گفت: این روزها روزهای خوب شهرستان است و تاکنون بسیاری از محرومیت های منطقه برطرف شده و در حال برداشتن گام های بزرگ هستیم.
,وی افزود: در حال حاضر، آینده صنعتی شهرستان دغدغه ماست که امیدواریم با کلنگ زنی و اجرای دو پروژه بزرگ فولاد در سطح شهرستان، بخشی از مشکلات اشتغال این منطقه مرتفع شود.
,در ادامه این جلسه، مسوولین چاپخانه ها و خبرنگاران پیشنهاداتی را ارائه کردند.
]
ارسال دیدگاه