logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار ویژه شهرستان ری در مراسم کلنگ‌زنی تعریض جاده قمصر

خادم مردم هستیم نه حاکم مردم / برای چند رای بیشتر و کسب جایگاه دروغ نمی‌گوییم/ افزایش قیمت‌ها و تورم محصول دولت نهم و دهم بوده است

خادم مردم هستیم نه حاکم مردم / برای چند رای بیشتر و کسب جایگاه دروغ نمی‌گوییم/ افزایش قیمت‌ها و تورم محصول دولت نهم و دهم بوده است
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: دولت یازدهم برای گرفتن رای به مردم وعده و قول دروغ نمی‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز، هدایت‌اله جمالی‌پور در مراسم کلنگ‌زنی تعریض جاده قمصر اظهار داشت: خدمت خالصانه و صادقانه برای مردم عزت دنیوی و ثواب اخروی را در بر دارد و دولت یازدهم با شعار قانون‌مداری و خدمت بی‌منت به مردم آغاز به کار کرده و تاکنون برای حل مشکلات معیشیتی و رفاهی مردم با توجه به امکانات خویش به این شعار پای بند بوده است.

وی گفت: کشور ما به‌دلیل ماهیت استقلال‌طلبانه و آزادی‌خواهانه و استکبار ستیزی که کلیدی‌ترین محور انقلاب اسلامی است، در معرض تهمت و تحریم ناجوانمردانه دشمنان است و قبل از دولت یازدهم همه دشمنان برای تحریم‌های بی‌پایه و اساس بر علیه ایران بسیج شدند.

معاون استاندار تهران با بیان این‌که درآمد کشور ما وابسته به نفت است، تصریح کرد: دشمنان حوزه‌های اطراف ما را محدود کرده و نفت که یک نیاز بین‌المللی است و درآمد کشور ما به آن وابسته است را در اقتصاد با مشکلات فراوانی رو به رو کردند و از سال ۸۴ به بعد ما با کاهش قیمت نفت و افزایش بی‌شمار قیمت طلا و سکه مواج شدیم به‌طوری که سکه از ۶۵ هزار تومان به بالای یک میلیون تومان در سال ۹۲ رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز,
,
,
,
,

 

,

افزایش قیمت‌ها و تورم محصول دولت نهم و دهم بوده است

وی در ادامه یادآور شد: درآمد در دولت یازدهم ۱۲۰ میلیارد دلار بوده است و این در حالی است که در زمان دو دولت قبلی ما بیشترین درآمد را (۶۰۰ میلیارد دلار ) از اول انقلاب تا سال ۹۲ داشته‌ایم اما همان‌طور که همه خوب می‌دانند و آمار نشان می‌دهد افزایش قیمت‌ها و تورم حاصل دولت نهم و دهم بوده است.

جمالی‌پور در ارتباط با اقدامات صورت گرفته در شهرستان ری ، تصریح کرد: خوشبختانه طبق قولی که به مردم خوب جنوب تهران داده بودیم، انشعابی از سد ماملو برای آب باقرشهر و شهرری با پیگیری‌های فراوان دولت اختصاص داده شده و تا قبل از پایان دولت یازدهم آب شرب باقرشهر را نیز که تاکنون عملیات لوله‌گذاری و سایر اقدامات در این خصوص صورت گرفته ؛ در اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که تمام جاده‌های روستایی در شهرستان ری آسفالت شده‌اند، مشکلات آب شرب در روستاهای قمصر، دهنو و کوی بی‌بی شهربانو حل خواهند شد تا شهروندان آب با کیفیت و سالم داشته باشند.

فرمانداری ویژه شهرستان ری ری با اشاره به تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر این‌که به قول‌هایتان عمل کنید بدقولی و وعده دروغ ندهید،خاطرنشان کرد: دولت یازدهم بر این اساس برای کسب رای بیشتر حاضر به وعده‌های پوچ و واهی نبوده و تاکنون با توجه به درآمدهای ارزی و امکانات به وعده‌هایش عمل کرده است.

, افزایش قیمت‌ها و تورم محصول دولت نهم و دهم بوده است, افزایش قیمت‌ها و تورم محصول دولت نهم و دهم بوده است,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

دروغ را آقایانی گفتند که دکل‌های نفتی و ۷۰۰ میلیارد دلار پول کشور در دولت آن‌ها گم شد / آقایانی که امثال شهرام جزایری و بابک زنجانی را پرورش دادند

وی رفع نیاز درمانی مردم را یکی از اصلی‌ترین کارهای دولت یازدهم برشمرد و گفت: در سال‌های گذشته هزینه‌های درمان بسیار گزاف بوده و مردم در فشار زیادی قرار می‌گرفتند اما امروز شاهد پایین آمدن هزینه‌های درمانی در این دولت هستیم و طی هفته آینده درمانگاه تخصصی شهدای هفتم تیر در شهرری افتتاح خواهد شد تا نیاز مردم خوب شهرری به درمانگاه و مراکز پزشکی تا حدودی رفع شود.

جمالی‌پور افزود: ما خادم مردم هستیم نه حاکم مردم و برای چند رای بیشتر و کسب جایگاه دروغ نمی‌گوییم، دروغ را آقایانی گفتند که دکل‌های نفتی و ۷۰۰ میلیارد دلار پول کشور در آن زمان گم شد و امثال شهرام جزایری و بابک زنجانی به روی کار آمدند.

معاون استاندار تهران در پایان تصریح کرد: امیدواریم خداوند توفیق خدمت‌رسانی به همه ما دهد تا بتوانیم صادقانه و خالصانه در راه رضایت و آسایش مردم قدم برداریم و نزد خدای متعال سربلند باشیم چراکه بزرگترین قاضی خداوند است که شاهد و ناظر اعمال ماست.

, دروغ را آقایانی گفتند که دکل‌های نفتی و ۷۰۰ میلیارد دلار پول کشور در دولت آن‌ها گم شد / آقایانی که امثال شهرام جزایری و بابک زنجانی را پرورش دادند, دروغ را آقایانی گفتند که دکل‌های نفتی و ۷۰۰ میلیارد دلار پول کشور در دولت آن‌ها گم شد / آقایانی که امثال شهرام جزایری و بابک زنجانی را پرورش دادند,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه