در شهرستان آوج صورت گرفت؛

نجات جان کودک 19 ماهه توسط بهورز خانه بهداشت

نجات جان کودک 19 ماهه توسط بهورز خانه بهداشت
کودک 19 ماهه توسط بهورز خانه بهداشت در شهرستان آوج نجات پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ در روزهای پایانی فروردین 1396 با مراجعه والدین دختر 19 ماهه ای به خانه بهداشت آزانبار از خانه‌های بهداشت تحت پوشش مرکز بهداشتی - درمانی اردلان شهرستان آوج، عملیات نجات دیگری رقم خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


حمداله امامی، بهورز خانه بهداشت آزانبار در این باره گفت: با مراجعه والدین این کودک به خانه بهداشت، متوجه شدم کودک در اثر برق گرفتگی، دچار بیهوشی شده است که پس از معاینه باز بودن راه‌های هوایی، بدون فوت وقت با خودرو شخصی ام بیمار را به بیمارستان امیرالمؤمنین شهر خدابنده (نزدیکترین بیمارستان به خانه بهداشت آزانبار) رساندم.

گفتنی است، بعد از انجام اقدامات اولیه، کودک به بیمارستان ولی عصر(عج) زنجان اعزام و خوشبختانه بعد از گذراندن دوره درمان 10 روزه، کودک با سلامتی کامل از بیمارستان مرخص شد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه