معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:
جستجوتا اخرین نفر از مفقودین سیل با جدیت پیگیری خواهد شد
مهندس پور مهدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی پس از شرکت در مراسم ترحیم جانباخته گان حادثه سیل در آذرشهر به اتفاق جمعی از مدیران از مناطق حادثه دیده و جستجوگران مردمی و هلال احمر بازید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان، پور مهدی پس از بازدید در جلسه ای با حضورمسئولین شهرستان پس از اخذ گزارشات لازم گفت:جستجو را با جدیت و تا اخرین نفر ادامه خواهیم داد تا الام و درد خانواده های چشم به راه را کمتر کنیم و همزمان با جستجو کارهای امداد رسانی هم انجام می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود .حدود 100 نفر از امدادگران هلال احمر مشغول فعالیت وجستجو هستتد و از فردا با افزودن نیروهای متخصص امدادی هلال احمر به دو برابر کار امداد رسانی وجستجو با سرعت بیشتری انجام خواهد یافت.
پور مهدی با تشکر از همراهی و کمک مردم بیان داشت .مردم همواره از مسئولین جلوتر هستند و کمک های شایانی در امداد رسانی این حادثه انجام دادند .
,
,

,

,

, ,
انتهای پیام/
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه