شهردار نطنز:
تئاتر «سفری در تاریخ» در نطنز به روی صحنه می رود
تجویدی گفت: تئاتر ۸۰ دقیقه ای سفری در تاریخ با همکاری شهرداری و انجمن هنرهای نمایشی نطنز به نویسندگی و کارگردانی علی ترابیان با تکیه بر توان و استعداد کودکان شهر نطنز آماده شده و قرار است به زودی به مدت ۷ شب در فرهنگسرای کوثر و همچنین دیگر شهرهای کشور به روی صحنه می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز شهردار نطنز اظهار کرد: حدود دو ماه قبل تمرین تئاتر جذاب و دیدنی «سفری در تاریخ» با حضور کودکان سه تا ده سال در فرهنگسرای کوثر نطنز آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,سید محسن تجویدی با بیان این که این تئاتر از پیدایش حضرت آدم تا دوران دفاع مقدس و ظهور صاحب الزمان(عج) را به تصویر می کشد، افزود: ۴۵ کودک به عنوان بازیگر در تئاتر «سفری در تاریخ» حضور داشته که با ۱۲۰ حرکت ترکیبی و هماهنگ، روایتهای تاریخی و ملی را به زبانی شیرین و جذاب روایت می کنند.
,وی اضافه کرد: آفرینش آدم، رانده شدن شیطان از درگاه خدا، آفرینش حوا، فریب خوردن آدم و حوا، ابراهیم بت شکن، عید قربان، عرب جاهلیت، بعثت پیامبر، حدیث کسا، غدیر خم، مصائب حضرت زهرا(س)، مناجات و یادگار حضرت زهرا(س)، شهادت بی بی دو عالم، یتیم نوازی و مظلومیت حضرت علی(ع)، شهادت امیرالمومنین(ع)، شهادت امام حسن(ع)، قافله امام حسین(ع) در راه کربلا، نماز ظهر عاشورا، شهادت علی اصغر(ع)، اسارت اهل بیت(ع)، شهادت حضرت رقیه(س)، دوران پیروزی انقلاب اسلامی، حمله ناجوانمردانه رژیم بعث به مدارس، دوران رشادتهای دفاع مقدس، شهدای غواص، میثاق با ولایت و دعای فرج برای ظهور آخرین منجی از صحنه هایی است که بوسیله بازی، نور و صدا و آیات قرآن، احادیث و روایات کودکان اجرا خواهد شد.
,شهردار نطنز بیان کرد: این تئاتر ۸۰ دقیقه ای با همکاری شهرداری و انجمن هنرهای نمایشی نطنز به نویسندگی و کارگردانی علی ترابیان با تکیه بر توان و استعداد کودکان شهر نطنز آماده شده و قرار است به زودی به مدت هفت شب در فرهنگسرای کوثر و همچنین دیگر شهرهای کشور به روی صحنه می رود.
,وی خاطر نشان کرد: این تئاتر نه تنها برای مخاطبین بزرگسال بسیار جذاب است بلکه کودکان را با وقایع بزرگ تاریخی، دینی و ملی به خوبی آشنا کرده و این رخدادها را به بیانی شیوا به آنها می آموزد.
, , ,
,
, , 
,
, , 
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه