معاون بازرسی سازمان بسیج کشور:
رئیس جمهور نباید مرعوب دشمن باشد/ استفاده از ظرفیتهای داخلی راه نجات کشور است
معاون اول بازرسی سازمان بسیج کشور گفت: انتظار افکار عمومی از رئیس جمهور آینده توجه به استعدادها و داشته های داخلی و بومی کشور می باشد و این اعتقاد در مردم شکل گرفته است که نبوغی که صنعت دفاعی کشور را به رده برجسته جهانی رسانده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، سردار حسینعلی یوسفعلی زاده معاون بازرسی سازمان بسیج کشور که عصر روز گذشته در اولین نشست بصیرتی بسیجیان شهرستان جغتای در سال96 در محل سالن ۹ دی سخنرانی می کرد، اظهار داشت: انقلابی که پس از گذر از انواع تهدید های نرم و سخت، انواع تحریم ها و کینه توزی ها در عرصه های مختلف به این حد از اقتدار رسیده است، همیشه مورد آزمایش قرار خواهد گرفت، آزمایش هایی که می تواند اقتصادی، نظامی و یا فرهنگی باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,سردار یوسفعلی زاده انتخابات را یکی از آزمایش ها و بزنگاه های اصلی انقلاب اسلامی دانست و تشریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی در اوج اقتدار خود در پایان اردیبهشت ماه سال جاری شاهد برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود، انتخاباتی که نه تشریفاتی، نه فرمایشی و نه از پیش تعیین شده می باشد بلکه بر حسب انتخاب و رای مردم انجام می گیرد و از تک تک آرای مردم تاثیر پذیر می باشد.
,معاون اول بازرسی سازمان بسیج کشور وظیفه مردم را در این انتخابات سنگین دانسته و اظهار داشت: سنگین ترین وظیفه در هر انتخابات بر دوش مردم است چرا که در کنار حضور در پای صندوق های رای، باید با بهره گیری از تبلیغات و مناظره های نامزدها فرد اصلح را به عنوان رئیس قوه مجریه انتخاب نمایند.
,وی در ادامه به برخی شاخصه های فرد اصلح از منظر انقلاب و آرمان های نظام اشاره و تشریح کرد: منتخب مردم در انتخابات ریاست جمهوری نباید نسبت به مبانی دینی مردم و بیت المال بی دغدغه بوده و با فاسد و اراذل و اوباش همنشین بشود.
,,
روز سازش با دشمن روز مرگ است
, روز سازش با دشمن روز مرگ است,سردار یوسفعلی زاده داشتن موضع روشن در قبال دشمن و استکبار ستیزی را جزو شاخصه های اصلی منتخب اصلح عنوان و خاطرنشان کرد: از ارشد ترین مدیر اجرای کشور انتظار می رود تا در برابر دشمن مواضعی صریح، محکم و خلل ناپذیر داشته باشد، چرا که هرگز نمی شود به رئیس جمهوری که دل در گرو وعده های دشمن دارد اعتماد کرد و زمام امور کشور را به وی سپرد.
,وی از کینه و عداوت آمریکایی ها با نظام با عنوان یک جبهه همه گیر و همه جانبه یاد کرده و اظهار داشت: آمریکایی ها در جبهه ای همه گیر و بی امان به کینه توزی علیه مواضع نظام و انقلاب می پردازند و نفوذی های خود را تا قلب پایتخت نیز گسیل می دارند تا اهدافشان در درون نظام محقق شود، واقعیتی که رابطه با دشمن را بعنوان یک میزان معرفی کرده و بیان میدارد: که روز سازش با دشمن روز مرگ می باشد.
,,
استفاده از داشته های بومی راه نجات کشور است
, استفاده از داشته های بومی راه نجات کشور است,معاون سازمان بسیج کشور گفت: انتظار افکار عمومی از رئیس جمهور آینده توجه به استعدادها و داشته های داخلی و بومی کشور می باشد و این اعتقاد در مردم شکل گرفته است که نبوغی که صنعت دفاعی کشور را به رده برجسته جهانی رسانده است، همان نبوغ و همان مدیریت نیز می تواند صنایع دیگر نظیر خودرو سازی و پتروشیمی و اقتصادی را به مدارج عالی برساند.
,سردار یوسفعلی زاده در پایان گفت: شاخصه دیگر رئیس جمهور منتخب و اصلح رحمایت از محور مقاومت می باشد چرا که حمایت از مستضعفین و انقلابیون و آزاده خواهان در هر جای کره زمین جزو وجوه انکار ناپذیر انقلاب اسلامی می باشد.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه