رئیس هیات مدیره کانون سنگ ایران:
30 هزار کارگر سنگبریهای کشور طی چند سال گذشته بیکار شده اند
رئیس هیات مدیره کانون سنگ ایران گفت: سالها پیش 160 هزار کارگر در سنگبریهامشغول به کار بودند اما طی چند سال اخیر 30 هزار کارگر سنگبریهای کشور بیکار شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "محسن غیاثوند" رئیس هیات مدیره کانون سنگ ایران در جلسه وزیر صنعت با نماینده برخی از سنگبریها در فرمانداری بروجرد گفت: یکی از اهداف ما جلوگیری از خام فروشی سنگ است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
وی اضافه کرد: سالهای پیش 160 هزار نفر در حوزه سنگ مشغول به کار بودند که طی چند سال گذشته 30 هزار نفر از کارگران سنگبریها اخراج شده اند و در استان لرستان نیز 9 هزار نفر مشغول به کار بوده اند که هم اکنون چهار هزار نفر مشغول به کار هستند و پنج هزار کارگر بیکار شده اند.
,
به گفته وی بخشی از تولیدات به ضایعات تبدیل می شود که باید مشکلات این واحدها بررسی شود و برای حل آنها و مشکلاتی که بانکها دارند تصمیمی گرفته شود.
,
غیاثوند اظهار داشت: ایجاد پایانه های صادراتی می تواند بخشی از مشکلات را حل کند.
,
در ادامه نماینده یکی از سنگبریها گفت: در شهرستان بروجرد 120 واحد سنگبری وجود دارد که 110 واحد از این سنگبریها در حال مرگ هستند و این واحدها حال و روز خوبی ندارند و غیر فعال می باشند.
,
به گفته وی وضعیت سنگبریهای بروجرد آنقدر وخیم است که دیگر حال راه رفتن را ندارند که نیاز است در این راستا اقداماتی صورت گیرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه