رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

بهره برداری از مجهزترین مرکز ماموگرافی استان گلستان در گنبدکاووس

بهره برداری از مجهزترین مرکز ماموگرافی استان گلستان در گنبدکاووس
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از افتتاح مجهزترین مرکز ماموگرافی استان در شهر گنبدکاووس خبر داد و گفت: مرکز ماموگرافی سرطان سینه، در بیمارستان شهدای 12 دی گنبدکاووس به بهره برداری می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "عبدالرضا فاضل" رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در جمع خبرنگاران در خصوص این خبر گفت: در این مرکز، پیچیده ترین توده های سرطانی سینه، با کیفیت بالا، هزینه و عوارض کم قابل تشخیص است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی در پاسخ به این سوال که آیا بیمه ها با این مرکز قرارداد بسته اند یا خیر،افزود: این مرکز با همه دفترچه های بیمه درمانی قرارداد دارد.

,

"فاضل" در پاسخ به این سوال که برای ساخت این مرکز ماموگرافی چه میزان بودجه صرف شده است، تصریح کرد: این مرکز با هدف غربالگری و تشخیص به موقع توده های سرطانی سینه، با بیش از یک میلیارد تومان هزینه راه اندازی شده است.

,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در پایان خاطر نشان کرد: این مرکز ماموگرافی، مجهزترین و به روزترین مرکز در استان است.

,

گفتنی است؛ استان گلستان، یکی از قطب های بیماری سرطان در جهان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه