فرمانده انتظامی صومعه سرا خبر داد:

⁩برخورد قاطع با تبلیغات زود هنگام در سطح شهرستان صومعه‌سرا

⁩برخورد قاطع با تبلیغات زود هنگام در سطح شهرستان صومعه‌سرا
فرمانده انتظامی صومعه‌سرا گفت: با تبلیغات زود هنگام کاندیداها در سطح این شهرستان برخورد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از به گزارش واران خبر: سرهنگ اردشیر آقاجانی در جلسه پیش‌گیری از تخلفات انتخاباتی در خصوص پیشگیری از تخلفات انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در صومعه‌سرا اظهار داشت: با تبلیغات زود هنگام برخورد جدی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران خبر,

وی افزود: تبلیغات زود هنگام حتی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز تخلف محسوب می‌شود.

,

فرمانده انتظامی صومعه‌سرا به صاحبان کلیه‌ی تالارها و سایر واحد‌های صنفی که عمومی هستند تذکر جدی داد که در صورت برگزاری هرگونه نشست انتخاباتی در ایامی که تبلیغات ممنوع است، با آن واحد صنفی برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

,

وی ابراز داشت: تا کنون به دو واحد صنفی در صومعه‌سرا و کسما که قصد برگزاری چنین مراسماتی را داشته‌اند​ تذکر داده شد و از برگزاری مراسم انتخاباتی ممانعت شد.

,

وی در پایان از کلیه شهروندان فهیم صومعه‌سرایی خواست تا در صورت مشاهده چنین مواردی آن را از طریق شماره‌ ۱۱۰ به نیروی انتظامی گزارش دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه