فرماندار بهار در همایش شوراها گفت:
طرح تحول نظام سلامت از خدمات زرین دولت بوده است
همایش شوراهای روستاهای بخش لالجین که به مناسبت گرامیداشت 9اردیبهشت روز شوراها و با حضور مدیر کل دفتر روستایی استانداری و بخشدار لالجین و با حضور فرماندار بهار تشکیل شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، فرماندار بهار درهمایش شوراهای روستاهای بخش لالجین که به مناسبت گرامیداشت 9اردیبهشت روز شوراها و با حضور مدیر کل دفتر روستایی استانداری و بخشدار لالجین تشکیل شده بود ضمن تبریک روز شوراها و تجلیل از خدمات اعضا شوراهای اسلامی شهر و روستاها ،تشکیل شورا را نمادی از تجلی مردم سالاری در کشور و واگذاری امور به خود مردم دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,مرادی پناه در ادامه به خدمات دولت در سطح روستاها اشاره کرد و اعتبارات واریز شده به حساب دهیاری ها را در شرایطی که دولت با مشکلات عدیده مالی و درامدی روبرو بود بی نظیر خواند.
,مرادی پناه با بیان اینکه موضوع بیمه همگانی که توسط این دولت با بیمه بیش از 11میلیون نفر از شهروندان عمدتا روستایی و مناطق پائین شهری اجرائی شد و یا اجرای طرح تحول نظام سلامت که سهم مردم از هزینه درمان را از 70درصد به کمتر از5 درصد کاهش داد از برگهای زرین خدمات دولت تدبیر و امید دانست .
,وی در ادامه بر لزوم عقلانیت در تصمیم گیری ها و اداره کشور تاکید کرد و افزود: با شعار و عوامفریبی دیگر نمیتوان دولت را اداره کرد چرا که به لطف توسعه ارتباطات و گردش اطلاعات مردم اگاه تر شده اند.
,وی در ادامه به اهمیت حضور مردم در انتخابات اشاره و اظهار امیدواری کرد که شاهد برگزاری انتخاباتی باشکوه با حضور پرشور مردم در29اردیبهشت باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه