سرپرست فرمانداری کارون:

96 شعبه اخذ رای در شهرستان کارون تعیین شده است

96 شعبه اخذ رای در شهرستان کارون تعیین شده است
معصومه خنفری گفت: تعداد ۹۶ شعبه اخذ رای در شهرستان کارون برآورد و تعیین شده است که از این تعداد ۳۹ شعبه مربوط به شهر کوت عبداالله ، ۲۳ شعبه مربوط به بخش مرکزی و ۳۴ شعبه نیز در بخش سویسه می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کارون نیوز: معصومه خنفری از آمادگی کامل جهت برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارون نیوز,

فرماندار کارون گفت: تعداد ۹۶ شعبه اخذ رای در کل شهرستان کارون برآورد و تعیین شده است که از این تعداد ۳۹ شعبه مربوط به شهر کوت عبداالله ، ۲۳ شعبه مربوط به بخش مرکزی و ۳۴ شعبه نیز در بخش سویسه می باشد.

,

خنفری در ادامه تصریح کرد: کلیه اقدامات مربوط به تجهیز شعب یاد شده به سخت افزار مورد نیاز از قبیل دستگاه کامپیوتر و ملزومات دیگر در حال انجام است.

,

فرماندار کارون خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجموعه فرمانداری و کلیه دست اندرکاران انتخابات در شهرستان کارون، برگزاری یک انتخابات سالم، پر شور و حداکثری است و مطمئنا مردم فهیم و ولایتمدار این شهرستان همانند ادوار گذشته انتخابات به دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی ثابت خواهند کرد که پای انقلاب شکوهمند اسلامی و نظام مقتدر جمهوری اسلامی ایران ایستاده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه