قاچاق 29 هزار لیتر سوخت با بارنامه جعلی

قاچاق 29 هزار لیتر سوخت با بارنامه جعلی
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ایرانشهر از قاچاق 29 هزار لیتر سوخت با بار نامه جعلی در ایرانشهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کیخا در گفت و گو با خبرنگار حقوقی و قضایی عصرهامون در تشریح جزییات این خبر گفت: مأمورین مبارزه با قاچاق کالا و ارز در موقعیت ایست و بازرسی مسجد حضرت ابوالفضل (ع) به یک دستگاه تریلی تانکر حامل گازوئیل مشکوک که در بازرسی از آن مقدار 29 هزار لیتر سوخت کشف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
 
,
وی ادامه داد: در ادامه وضعیت بارنامه از شرکت پخش فرآورده های نفتی استعلام که در پاسخ بارنامه جعلی اعلام شد.
 
,
,
رئیس اداره تعزیرات حکومتی ایرانشهر افزود : متهم در اظهارات خود اعلام کرد که قصد حمل سوخت ها از کرمان به مقصد ایرانشهر را داشته است.
 
,
,
کیخا در پایان اظهار داشت : با توجه به اظهارات متهم ، حمل سوخت با بارنامه جعلی و سایر قرائن و مدارک ، شعبه رسیدگی کننده تخلف را محرز دانست و متخلف را علاوه بر ضبط سوخت های مکشوفه به میزان 582 میلیون و 784 هزار ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه