logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

شهد شیرین کارآفرینی با پرورش زنبور عسل/ اشتغالزایی برای 52 نفر به همت زوج زاهدانی

شهد شیرین کارآفرینی با پرورش زنبور عسل/ اشتغالزایی برای 52 نفر به همت زوج زاهدانی
یک زوج زاهدانی با پشتکار بالا توانستند زمینه اشتغالزایی برای 52 نفر از افراد جویای کار را فرهم کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، وقتی تهاجمات دشمن برای توقف روند پیشرفت انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری بر عرصه اقتصادی متمرکز شد مقام معظم رهبری راه مقابله با این توطئه و نقشه دشمنان در بخش اقتصادی را در اقتصاد مقاومتی عنوان کرده و بر ضرورت اجرای آن تأکید کردند. بگونه ای که کارآفرینان بسیجی زیادی در سراسر کشور از همان روزهای اولیه در سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زود بازده اقتصادی از پرورش زنبور عسل، داروهای گیاهی و ترشی گرفته تا پرورش بلدرچین و شتر مرغ و غیره روی آوردند.

تلاش برای ورود در این عرصه مرد و زن نمی شناسد، وقتی پشتکار باشد و تکیه بر توان داخلی، آن وقت است که می توان اقتصاد مقاومتی را به مرحله اجرا رساند، نمونه آن هم یک زوج کارآفرینان در شهرستان زاهدان است که فعل خواستن را صرف کرده و با اعتقاد به اصل «ما می توانیم» این روزها به پرورش زنبور عسل و کارهای هنری گل سازی و تابلو سازی روی آورده اند.

گرچه هدف این زوج ایجاد اشتغالزایی برای افراد جویای کار و کسب درآمد از این طریق است اما این جمله تلنگری برای مسئولان است که به ایجاد اشتغال با اقتصاد مقاومتی اعتقادی نداشته و دست روی دست گذاشتند تا آمار بیکاری روز به روز افزایش یابد.

عصمت فیروزکوهی یکی از بانوان پرتلاش زاهدانی است که با حمایت های همسرش توانسته در عرصه پرورش زنبورداری و کارهای هنری نظیر گلسازی و تابلوسازی موفق عمل کند و زمینه اشتغالزایی را برای بیش از 52 نفر جوان جویای کار فراهم کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

این کارآفرین موفق در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی عصرهامون اظهار داشت: همسرم سابقه 25 ساله در پرورش زنبور عسل دارد از همین رو با حمایت های وی توانستم در این راه گام بردارم و در کنار کارهای هنری به پرورش زنبور عسل بپردازم.

وی ادامه داد: همسرم در زمینه پرورش عسل برای 32 نفر شغل ایجاد کرد، من هم برای بیش از پنج نفر اشتغالزایی ایجاد کردم به گونه ای که در این میان با تشکیل کلاس های هنری و آموزش به کارآموزان توانستم زمینه اشتغال برای 15 نفر را در عرصه کارهای هنری فراهم کنم.
 
,
, عصرهامون ,
,
,
,
, ,

فیروزکوهی با اشاره به مناسب بودن بازار فروش محصولات بیان کرد: میزان درآمد بستگی به تعداد کلنی های موجود در زنبورستان را دارد اما عسل تولید شده دست رنج خود را با حمایت های ویژه همسرم علاوه بر شهرهای سیستان وبلوچستان به استان های تهران، کرمان، بیرجند، مشهد، کرج و غیره نیز ارسال می کنم.
,
,

وی در ادامه با اشاره به اینکه ورود به این عرصه سرمایه اندکی نیاز دارد، گفت: جوانانی که جویای کار هستند و از بیکاری گله مند، می توانند به این شغل روی آورند و با آموزش‌هایی که از طریق کتاب‌ها، CDهای آموزشی و مستندات زنبور عسل به کار پرورش زنبور عسل بپردازند.

وی یکی از مشکلات سد راه کارآفرینان پرورش زنبور عسل را عدم حمایت مسئولان به شکل مطلوب عنوان کرد و ادامه داد: برای انتقال زنبورها از شهری به شهر دیگر مشکلات زیادی داریم، همچنین برای صادرات محصولات خود به خارج از کشور نیز شرایط بسیار سخت است که می طلبد مسئولان از کارآفرینان این عرصه حمایت کنند تا بتوانیم با شرکت در نمایشگاه ها و غرفه ها محصولات خود را معرفی و وارد بازار صادرات کنیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه