جشن میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار در تالش برگزار شد

جشن میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار در تالش برگزار شد
مراسم جشن میلاد امام حسین(ع) روز پاسدار با با حضور سید طالع بورادیکاهی مداح مشهور اهل باکو در میدان امام خمینی (ره) شهر تالش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مریان خبر ، عصر دیروز(شنبه) با حضور چندین هزار نقری مردم تالش مراسم جشن میلاد امام حسین(ع)، ابوالفضل العباس،امام سجاد(ع) و بزرگداشت روزجانباز و روز پاسدار در میدان امام خمینی شهر تالش برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , مریان خبر,  ، عصر دیروز(شنبه) با حضور چندین هزار نقری مردم تالش مراسم جشن میلاد امام حسین(ع)، ابوالفضل العباس،امام سجاد(ع) و بزرگداشت روزجانباز و روز پاسدار در میدان امام خمینی شهر تالش برگزار شد.,

سخنران این مراسم حجت الاسلام غضنفری امام جمعه حویق با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: ازحضرت صادق ( ع) روایت شده است که چون ماه شعبان فرامی رسید امام زین العابدین ( ع) اصحاب خود را جمع می کرد ومی فرمود ،ای اصحاب من می دانید این چه ماهی است، این ماه شعبان است . حضرت رسول صلی الله علیه واله می فرمود،شعبان ماه من است پس دراین ماه برای جلب محبت پیغمبر خودوبرای تقرب به سوی پروردگارخود روزه بدارید به حق آن خدای که جان علی بن الحسین به دست قدرت اوست سوگندیادمی کنم که ازپدرم حسین بن علی علیهم السلام شنیدم که فرمود که ازامیرالمومنین علیه السلام که هرکه روزه بگیرد در ماه شعبان برای جلب محبت پیغمبر خدا و تقرب به سوی خدا،خداوند او را دوست می دارد و در روز قیامت کرامت خود رانصیب اومی گرداندو بهشت را برای او واجب می کند.

,

در ادامه مراسم سید طالع بورادیکاهی و وقار نجفلی دو تن از مداحان شهیر جمهوری آذربایجان در این مراسم به مداحی پرداختند که مورد استقبال هزاری نفری مردم حاضر در میدان شد.

,

پایان بخش این مراسم تجلیل از پاسداران و جانبازان نمونه با حضور امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه تالش و دیگر مسئولین شهرستان بود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه