امام جمعه اردستان:
شهید مطهری الگوی معلمان و فرهنگیان است
حجت الاسلام دهشیری با بیان اینکه شهید مطهری تمام مراحل الگو بودن را دارا بوده است، تصریح کرد: استاد شهید مطهری در واقع الگوی همه معلمان و فرهنگیان جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به صبح اردستان؛ امام جمعه اردستان اظهار کرد: هر قشری برای پیشرفت امورشان احتیاج به الگویی دارند و الگوی معلمان در دوران معاصرشهید مرتضی مطهری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان,حجت الاسلام حسن دهشیری در گفت و گو با صبح اردستان گفت: شهید مطهری از سوی حضرت امام خمینی(ره) فرزند خود خطاب شده و آثار وی نیز بدون اشکال اعلام شده است.
,وی افزود: شهید مطهری از سوی رهبر کبیر انقلاب افتخار جهان اسلام معرفی شده و به دانشجویان، معلمان توصیه کردند نگذارند کتاب های این استاد گرانمایه فراموش شود.
,دهشیری با بیان اینکه شهید مطهری تمام مراحل الگو بودن را دارا بوده است، تصریح کرد: استاد شهید مطهری در واقع الگوی همه معلمان و فرهنگیان جامعه است.
,امام جمعه اردستان با بیان اینکه تحقیق ها، آثار به جای مانده، سخنرانی ها ی شهید مطهری نشان می دهد که تحقیق گسترده ای را داشته است، تصریح کرد: شهید مطهری هم چون یک معلم دارای تحقیق و تعبد هم بوده است.
,وی با بیان اینکه شهید مطهری دارای تواضع بوده و به طلبه بودنش افتخار می کرده است، تصریح کرد: علم و دانش شهید مطهری ضمن به روز بودن نیاز جامعه را بر طرف می کرده است.
,دهشیری تصریح کرد: دو اثر از شهید مطهری به نام های داستان راستان و اصول فلسفه به جا مانده که یکی در اوج علمی و دیگری در اوج سادگی کاربرد دارد که کتاب داستان راستان ایشان در همان سال چاپ اول کتاب سال شناخته شده است.
,امام جمعه اردستان با بیان اینکه علم و دانش شهید مطهری به روز بوده و نیاز جامعه را می دانسته است، تصریح کرد: سیاست را با دین باهم داشته و زمانی که رئیس شورای انقلاب معرفی شده بود حاضر به معرفی خود نبود و قصد داشت تا با ایجاد موسسه ای اسلام را معرفی کند.
,وی با بیان اینکه دانشجویان و معلمان با الگوگرفتن از شهید مطهری در حد خود یک مطهری باشند، تصریح کرد: جامعه فرهنگی و دست اندرکاران تعلیم و تربیت توجه ویژه ای به آثار شهید مطهری داشته تا نسلی که تربیت می شود از کسانی باشند که در عقیده محکم و در عمل استوار باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه