رزمنده کارگری که در جبهه آسمانی شد
شهید غلامحسین وروانی از شهدای کارگر فراهان است که با جوشکاری در جبهه های دفاع مقدس نبوغ خود را به نمایش گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر؛ کارگران از قشر شریف و زحمت کش و پرتلاش هستند و از آغاز انقلاب اسلامی و در ادامه در ۸ سال دفاع مقدس عمق تعهد و فداکاری و ایثارگری خود را هم در عرصه تولید و هم در عرصه مقابله با استکبار جهانی نشان دادند و ۱۴۰۰۰ شهید تقدیم به اسلام و انقلاب کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر,شهید غلامحسین وروانی از شهدای کارگر فراهان است که با جوشکاری در جبهه های دفاع مقدس نبوغ خود را به نمایش گذاشت.
,شهید وروانی در مردادماه سال ۴۴ در روستای وروان از توابع فراهان در خانواده ای مذهبی و روستایی به دنیا آمد که نام او را غلامحسین گذاشتند، زندگیش با سرزندگی و شادابی ادامه یافت؛ از همان کودکی در چهره اش هیبت و جذابیت و در بازوانش قدرت و زور و در پاهایش چابکی و شادابی نمایان بود.
,غلامحسین تحصیلات ابتدایی را در روستا گذراند، پدرش با توجه علاقه غلامحسین به طلبگی، او را برای ثبت نام به قم برد اما از آنجا که غلامحسین ساکن قم نبود و از سویی هم به دلیل جنایت کشتار مردم قم قبل از انقلاب، مسئول حوزه با ثبت نام غلامحسین موافقت نکرد.
,پدر شهید با اصرار پسرخاله های حسین،اجازه داد غلامحسین در قم بماند،وی حدود دو سال در کنار پس خاله هایش مشغول به یادگیری جوشکاری شد، او پس از یادگیری جوشکاری از پسرخاله ها به روستا بازگشت و حرفه جوشکاری را ادامه داد و در شروع کار، منبری را برای مسجد روستا به دست خود ساخت.
,شهید وروانی پس از پیروزی انقلاب همراه با جهادگران به یاری محرمان شتافت و با گرفتن گواهینامه جوشکاری حواله ی موتور جوش از بخشداری وقت گرفت و برای کسب روزی حلال،زندگی پر زحمت خود را پیش گرفت.
,غلامحسین جوشکار معروف منطقه بود، هر کسی که کار جوشکاری داشت به سراغ غلامحسین می رفت، خوش رویی و انصاف غلامحسین همه را مجذوب خود کرده بود.
,با رسیدن به سن خدمت، غلامحسین راهی سربازی شد و در سنگر جبهه حق از باطل هنرش را به نمایش گذاشت؛خدمات شایسته ای را انجام داد و آوازه مهارت غلامحسین همیشه بر سرزبان ها بود.
,در ۲۲ تیرماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای یک پلی که ارتباط رزمندگان بود در اثر انفجار تخریب شد، با شنیدن خبر، غلامحسین و همرزمانش خودشان را به منطقه حاجیان رساندند و بدون فوت وقت به تعمیر پل مشغول شدند در همین حین بود که هواپیما های دشمن آن ها را به رگبار بست، غلامحسن هم در کنار همرزمانش بر روی پل ندای حق را لبیک گفت و آسمانی شد.
, ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه