دادستان شهرستان البرز خبر داد
احضار ۱۱ نفر از کاندیداهای شورای شهر به دادسرا
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز با تاکید بر اینکه استفاده از امکانات دولتی مصداق تخلف غیر قانونی در اموال دولتی است، گفت: 11 نفر از کاندیداهای شورای شهر به دلیل تبلیغات زود هنگام به دادسرا احضار شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازندای البرزمحمود خانی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز از توابع استان قزوین با اشاره به فرارسیدن پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا اظهار کرد: در اجرای بخشنامه ریاست محترم قوه قضائیه ستاد پیشگیری از جرائم وتخلفات انتخاباتی در شهرستان البرز تشکیل شد و شعب ویژهای نیز به منظور رسیدگی به تخلفات انتخاباتی تعیین گردیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای البرز,وی با اشاره به مصوبات ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی ادامه داد: یکی از مصوبات این ستاد احضار کاندیداهایی است که اقدام به تبلیغات زود هنگام کردند که در این راستا ۱۱ نفر از کاندیداها به دادسرا دعوت شدند وبه آنها تذکر دادیم که از تبلیغات زود هنگام خودداری کنند.
,محمودخانی افزود: با توجه به اینکه بیم آن می رفت که برخی از کاندیداها که تحت عنوان کارمند در ادارات مشغول فعالیت هستند از امکانات دولتی در راستای تبلیغات استفاده کنند به ادارات مربوطه اعلام شد که اقدامات پیشگیرانه را مد نظر قرار دهند و از طرفی لیست کلیه کارکنان دولتی که در انتخابات کاندید شدهاند، نیز اخذ شده است.
,دادستان عمومی انقلاب شهرستان البرز با تاکید بر اینکه رفتارهای کاندیداهای انتخاباتی به دقت مورد رصد قرار می گیرد، خاطر نشان کرد: استفاده از امکانات دولتی در راستای تبلیغات مصداق تخلف غیر قانونی در اموال دولتی است و کلیه مدیران و روسای ادارت با توجه به ماده ۶۰۶ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات تکلیف دارند که این موارد را به مراجع قضایی اعلام کنند و خودداری از این وظیفه قانونی موجب تعقیب قضایی خود مدیران و روسای ادارات خواهد بود.
,محمود خانی در پایان گفت: افرادی که به قانون تمکین نکرده و اخلاق انتخاباتی را رعایت نکنند علاوه بر تشکیل پرونده قضایی به ستاد جرائم انتخاباتی نیز معرفی می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه