رئیس شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی آذربایجان‌غربی:

برنامه‌های بزرگداشت سالروز رحلت امام(ره) به‌صورت بومی برگزار می‌شود

برنامه‌های بزرگداشت سالروز رحلت امام(ره) به‌صورت بومی برگزار می‌شود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به تقارن سالروز رحلت امام خمینی(ره) با ماه رمضان، گفت: در سال‌جاری با توجه به این همزمانی برنامه‌های سالروز رحلت به‌صورت بویم اجرا می‌شود و اعزامی به تهران نخواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا بابازاده در سومین جلسه هماهنگی گرامیداشت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد اظهار داشت: برای ایجاد یک انقلاب و حرکت که در جهان تأثیرگذار باشد لازم است ایجاد کننده ویژگی‌های خاص شخصیتی را داشته باشد که حضرت امام(ره) تمام این ویژگی‌ها را دارا بودند و این ویژگی‌ها برگرفته از قرآن و آموزه های ناب محمدی و ائمه اطهار(ع) است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از اروم نیوز،حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا بابازاده در سومین جلسه هماهنگی گرامیداشت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد اظهار داشت: برای ایجاد یک انقلاب و حرکت که در جهان تأثیرگذار باشد لازم است ایجاد کننده ویژگی‌های خاص شخصیتی را داشته باشد که حضرت امام(ره) تمام این ویژگی‌ها را دارا بودند و این ویژگی‌ها برگرفته از قرآن و آموزه های ناب محمدی و ائمه اطهار(ع) است ., اروم نیوز,

وی، در بیان  ویژگی‌های بارز و شاخص  امام خمینی(ره)  افزود: حضرت امام(ره) عاشق مردم بود، عمیقاً به مردم اعتقاد و اعتماد داشت؛ وقت شناس و مدیریت زمان داشت؛ دشمن شناس بود از بینش عمیقی نسبت به دشمن دارا بود، نسبت به حیله‌ها و شگردهای دشمن بینش داشته و استکبار را بخوبی می‌شناخت، دشمن داخلی و خارجی را به خوبی می‌شناخت. استکبار ستیزی جزو اصول کار امام خمینی (ره) بود. ایشان با این ویژگی‌ها انقلاب را پایه‌ریزی و راه انداخته و به ثمر رساند که در کل جهان تأثیر گذاشت .

,

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی آذربایجان‌غربی، با تشریح برنامه‌های ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت ارتحال امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد بیان کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره امام(ره)، این مرد الهی وظیمه اصلی و همگانی ماست که باید به صورت گسترده در این راستا تلاش شود .

,

وی با اشاره به این که تا ۳ سال به دلیل تقارن برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره)  با ماه مبارک رمضان اعزامی صورت نمیگرد گفت: در این  مدت با همکاری دستگاه ها و ادارات به صورت گسترده مراسماتی در سطح استان برگزار خواهد شد که از آن جمله می‌توان از اجرای ویژه برنامه هایی به مناسبت ۱۴ و ۱۵ خرداد در مساجد سطح استان، جزء خوانی قرآن کریم، برگزاری مراسم شب شعر  و نمایشگاه عکس تحت عنوان از خمین تا بهشت زهرا نام برد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه