در قزوین؛

نمایشگاه پژوهش در فرهنگ اقوام و ملل افتتاح شد

نمایشگاه پژوهش در فرهنگ اقوام و ملل افتتاح شد
نمایشگاه پژوهش در فرهنگ و تمدن اقوام و ملل با حضور مسئولان استانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین آغاز به کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ پیش از ظهر امروز(دوشنبه) با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش و دیگر مسئولان استانی نمایشگاه پژوهش در فرهنگ و تمدن اقوام و ملل در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین آغاز به کار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


در این نمایشگاه دانش‌آموزان 75 مدرسه مقطع متوسطه استان آداب و رسوم و فرهنگ‌ها، صنایع دستی، انواع غذا و شیرینی، سوغات و آیین‌های 32 استان و چند کشور جهان را در معرض دید عموم گذاشته‌اند. 

علاقمندان جهت بازدید از این نمایشگاه می‌توانند در روزهای 11 و 12 اردیبهشت ماه از ساعت 9 صبح تا 13 و 15 الی 20 به محل برگزاری این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین واقع در بلوار امام خمینی، جنب صدا و سیما مراجعه کنند.
 انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه