فرمانده نیروی انتظامی گرمسار:

کشف باند سرقت احشام در گرمسار کمتر از یک هفته

کشف باند سرقت احشام در گرمسار کمتر از یک هفته
فرمانده نیروی انتظامی گرمسار از کشف باند سرقت احشام در کمتر از یک هفته توسط نیروی انتظامی شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین سرهنگ ابوذر قربانی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گرمسار گفت: در پی وقوقع سرقت به عنف در کوهستان های اطراف شهرستان گرمسار و به سرقت رفتن 80 راس گوسفند و دام سبک بلافاصله توسط فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان یک تیم از کارگاهان پلیس آگاهی و یک سری فعالیت های اطلاعاتی و عملیاتی انجام شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین, .,

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گرمسار در ادامه افزود: با تلاش نیروی های انتظامی گرمسار یک باند سارقین حرفه ای احشام شناسایی و کشف و دستگیر شدند و طی این عملیات 80 راس گوسفند به سرقت رفته کشف شد .

, .,

سرهنگ قربانی در ادامه اظهارداشت: در طی این کشف توسط نیروی اطلاعاتی و انتظامی شهرستان گرمسار از این باند دو دستگاه خودرو بار بری  و یک دستگاه خودرو سواری که در طی سرقت نقش داشتند توقیف گردید .

, .,

وی در ادامه به بکار گیری چوپان غیر بومی و اتباع وسابقه دار علت اصلی این سرقت دانست و گفت: این چوپان سابقه دار و اعتیاد به مواد مخدر داشته و همچنین عدم سرکشی مالک و توجه نداشتن به آموزشهای لازم علت این سرقت می باشد که باید دیگر افراد دراین حوزه توجه نمایند .

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه