logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تحریف تذکر نمایندگان توسط خبرگزاری دولت+عکس

تحریف تذکر نمایندگان توسط خبرگزاری دولت+عکس
در حالی که نمایندگان مجلس در تذکری کتبی خواستار اجرای حکم خاتمی شدند، رسانه های دولت این خبر را تحریف کردند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، صبح امروز حجت الاسلام حسین سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را در صحن علنی مجلس قرائت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

طی این تذکر 10 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر دادگستری از وی خواستند در راستای اجرای حکم ممنوع التصویر، ممنوع الخروج و ممنوع البیان بودن آقای خاتمی بیشتر کوشش کنند.

,

شاید علت اصلی این امر مصاحبه ها و انتشار اظهارات خاتمی در رسانه های زنجیره ای باشد.

,

نکته اصلی این است که رسانه های وابسته به دولت از جمله خبرگزاری دولتی ایسنا و ایرنا با تیتری با عنوان خاتمی را ممنوع البیان کنید به تحریف این خبر پرداختند.

,

این رسانه طوری به این خبر پرداخته اند که گویا خاتمی تا کنون ممنوع التصویر نبوده است و نمایندگان قصد چنین کاری را دارند؛ این در حالی است که پس از فتنه 88 و موضع گیری های خاتمی وی ممنوع التصویر، ممنوع‌الخروج و ممنوع البیان شد.

,

متن بخشی از این تذکرات بدین شرح است:
کریمی قدوسی، پژمان‌فر، کائیدی، کوثری، آشتیانی، حسینی، آلیا، موسوی نژاد، حسینیان و بذرپاش به وزیر آموزش و پرورش: لزوم اهتمام جدی در اجرای سند تحول آموزش و پرورش و عدم ت وجه به مشاوره افراطیون مشارکتی در جهت اجرایی نشدن فرامین مقام معظم رهبری؛ به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ایستادگی بر اصول حکومت اسلامی و جلوگیری از فعالیت‌های ضد فرهنگی در حوزه‌های کتاب و سینما؛ به وزیر ارتباطات: فعال نمودن هرچه سریعتر شبکه ملی اطلاعات و عدم پرداختن به موضوعات فرعی چون پهنای باند و رفع فیلتر، و به وزیر دادگستری: اهتمام جدی در اجرای حکم ممنوع التصویر، ممنوع الخروج و ممنوع البیان بودن آقای خاتمی توسط قوه قضاییه.

,
,

, ,

, ,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه