رئیس آموزش و پرورش شهرستان فارسان:

هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است

هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است
عشق ورزیدن در قالب خدمت به خلق خدا زیباترین ترنم عبادت با معبود یگانه است. آنانی که در امتداد رسالت انبیای الهی عاشقانه روشنایی بخش تمدن بشری هستند و با تعلیم، بشریت را به سرمنزل کمال و رستگاری رهنمون می شوند چه بلند مرتبه و والا مقام هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیرغار، داراب احمدی رئیس آموزش و پرورش شهرستان فارسان گفت: روز دوازدهم اردیبهشت و هفته معلم یادآور رادمردی بزرگ و مجاهدی دانشمند است که نقشی فراموش نشدنی در تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی دارد.

وی بیان داشت: شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمین و اساتید دانشگاه بوده و تدبیر ویژه نامگذاری این روز به نام معلم، یادآور زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت است.

اینجانب بر خود فرض می‌دانم به خانواده بزرگ آموزش‌ و پرورش شهرستان فارسان، مناسبت‌های فرخنده شعبانیه و هفته گرامیداشت مقام معلم را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نمایم و از درگاه ایزد منان برای معلمان و فرهنگیان عزیز ، توفیق خدمت بیشتر به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خواستارم.
 
وی به جلسه هم‌اندیشی و بررسی مشکلات مدارس غیردولتی شهرستان فارسان، اشاره کرد و افزود: مدارس غیردولتی به‌منظور توسعه مشارکت‌های مردمی و باهدف ایجاد رقابت سالم بین مدارس و ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در نظام آموزش‌ و پرورش شکل‌گرفته است و لازم است با برنامه‌ریزی‌های هوشمندانه و همفکری و کوشش کلیه‌ی دست‌اندرکاران این موسسات مشکلات فراروی مدارس غیرانتفاعی مرتفع گردد.

وی تصریح کرد: در این جلسه مؤسسین محترم مشکلات وپیشنهادات خود را مطرح کردند و سعادت یدالهی به عنوان نماینده موسسان مدارس غیردولتی درشهرستان فارسان انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , پیرغار, پیرغار, .,
,
,
,
, .,
,
,
,
,

 

,

 

,

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه