کشف ۱۲ هزار قلم لوازم آرایشی قاچاق در بهارستان
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان “غرب استان تهران” از دستگیری سه توزیع کننده لوازم آرایشی غیر مجاز و کشف ۱۲ هزار و ۳۸۶ قلم داروی غیر مجاز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از بهارستانه؛ “سرهنگ داود عبدالمالکی” در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس آگاهی با کسب اخباری در خصوص توزیع لوازم آرایشی قاچاق توسط ۳ نفر در محدوده شهرک قلعه میر، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا، , بهارستانه,عبدالمالکی افزود: در تحقیقات پلیس مشخص شد این سه متهم داروها را در مغازه های عطاری خود نگهداری و توزیع می کنند که با هماهنگی قضایی در ۳ عملیات ضربتی جداگانه موفق به دستگیری متهمان و کشف ۱۲ هزار و ۳۸۶ قلم داروی قاچاق و غیر مجاز شدند.
,وی تصریح کرد: متهمان بعد از دستگیری در بازجویی های پلیس به توزیع داروهای غیر مجاز اعتراف کردند که در نهایت پرونده به همراه متهمان در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه