طنزنامه؛

برگرفته از قصه‌های انتخاباتی

برگرفته از قصه‌های انتخاباتی
در اخبار و مخبار و روزنامه‌ها و موزنامه‌ها و تلگرام و ملگرام آمده است که پوششی از پوشش‌شده، پیشی گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، در جلسه‌ای محرمانه میان حزب بووووووووق مطرح شد: همین اول بسم‌الهی بگوییم که پیشی پیشی نیست، بلکه پیشی پیشی است، یعنی پیشی نه! پیشی.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, ,

بعضی‌ها هی می‌خواهند پیش پیش کنند، یعنی پیش پیش یک کاری کنند، مثلاً پیش‌مرگ بشوند یا پیش آهنگ بشوند یا به پیشواز بروند یا پیش‌بند ببندند.

کلاً پیش و پیشی توی بورس افتاده است و ول کن معامله هم نیست!

حالا هی بگویید پیشی چیست؟؟ پیشی دیگر، همین که می‌گویند پیشی گرفته، نه پیشی گرفته باشد، پیشی گرفتن.

در اخبار و مخبار و روزنامه‌ها و موزنامه‌ها و تلگرام و ملگرام آمده است که پوششی از پوشش‌شده، پیشی گرفته است، حالا این چه پیشی داشت که این یکی از آن یکی گرفته است خدا می‌داند.

این روزها دوره و زمانه بدی شده است، برخی‌ها به هر طرفندی می‌خواهند از آدم پیشی بگیرد، حالا ما نمی‌دانیم این پیشی چقدر ارزش دارد که آدم به خاطرش بخواهد یکی دیگر را قال بگذارد و آن را بگیرد.

همین الان ما در دنیا از بقیه کشورها در خیلی چیزها پیشی گرفته‌ایم، یکیش در همین افتتاح، یا در واردات دسته بیل و کلنگ گرفته تا خلال دندون و چوب بستنی و این سری هم انشاءالله هسته زردآلو پیشی خواهیم گرفت، ولی خدا وکیلی هسته زردآلویی که پیشی گرفته باشد خوردن ندارد.

کلاً پیشی‌گیری چیز خوبی است، این پیشی‌گیری در گذر زمان تغییر دکوراسیون داده شده و از پیشی‌گرفتنش جلوگیری شد و شد پیش‌گیری که کاربردش بیشتر در وزارت بهداشت است.

این سری‌ها ما در دنیا در یک مقوله دیگر هم پیشی گرفته‌ایم و آن هم خرد کردن دهان بدبخت بیچاره‌ها که یک وقت زجه مویه نکنند و دل کباب نشود و بوی کباب به دماغ پیشی نرسد که باز بیاید و بگیر و ببند شود.

خبر خوش این است که ما در این چهار سال اخیر کاری کردیم که حقوق کارگران از تورم پیشی بگیرد، حالا نمی‌دانیم پیشی گرفت، پیشی نگرفت، پیشی به دردش خورد، پیشی اصلاً چیزی خورد.

خبرهای خوش که یکی دو تا نیست، تازه دولت بعد می‌خواهد یک پیشی‌گیری دیگر هم بکند و سنش را 5 سال کاهش دهد که می‌ترسیم این امر نقض آشکار برخی توافقات باشد، آخر کاهش و پیشی با هم تناسبی ندارند.

حالا خبر خوش که زیاد است، یک سری از این حقوق پیشی گرفته بر تورم‌ها، پیش خودشان پیش نهاد دادند که از دور موز بردارند و موزدورانه یک سری حرف‌های پیش‌گیریزاسیونیسمی بزنند، که موزهایشان را پیش‌تر، از همان دور ازشان گرفتند.

خلاصه بازار پیشی امروز داغ است، ما به تمامی پیشی‌گیران و پیشی‌نگیران عزیز توصیه می‌کنیم در پیشی‌گرفتن مراقب باشید.

پس بیایید مراقب پیشی و پیشی‌گیران باشید.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه