مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان:

سه تیم پزشکی به منطقه محروم " اتیوند " اعزام شد+ عکس

سه تیم پزشکی به منطقه محروم " اتیوند " اعزام شد+ عکس
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان گفت: سه تیم پزشکی سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان به منطقه محروم اتیوند اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک نبی اله شمس بیرانوند، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان، اظهار داشت: به مناسبت اعیاد شعبانیه با مساعدت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان دلفان سه تیم پزشکی به منطقه محروم اتیوند از توابع شهرستان دلفان اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,

اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم01010

, اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم01010,

وی افزود: این تیم که شامل: پزشکان عمومی، ماما، پرستار، داروساز، کارشناس مبارزه با بیماریها تیم را برای ارائه خدمات رایگان به مردم این منطقه همراهی کردند.   

,

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان با اشاره به خدمات پزشکی در این اعزام گفت: علاوه بر ویزیت رایگان دارو نیز به صورت رایگان ارائه شد.  

,

وی با بیان اینکه با اعزام این تیم پزشکی به منطقه حداقل به 400 نفر خدمت‌رسانی و بیش از 600 نوع خدمت ارائه شده است، افزود: علاوه بر خدمات درمانی پایش قند خون وفشار خون ، مشاوره و خدمات مامایی  همراه با توزیع خمیر دندان و مسواک به ساکنین این منطقه به طور رایگان ارائه شد.

,

اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم210

, اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم210,

شمس با اشاره به دیگر خدمات در این اعزام گفت: در این اعزام برنامه ی آموزش آشنایی با بیماری‌های عفونی، آموزش‌بهداشت دهان و دندان و راههای پیشگیری توسط کارشناسان مربوطه و توزیع اقلام بهداشتی موردنیاز و آموزش های فرهنگی از دیگر خدمات خداپسندانه بوده است.   

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه