یک مسئول اردنی اعلام کرد:
عضویت 900 اردنی در سازمان های تروریستی سوریه و عراق
این مسئول به خبرگزاری رویترز گفت: نزدیک به 900 اردنی هم اکنون عضو سازمان تروریستی داعش و گروهک هایی هستند که راه و روش القاعده را در عراق و سوریه در پیش می گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، خبرگزاری "اسپوتنیک" نوشت: یک مسئول اردنی بلندپایه گفت: تعداد اردنی هایی که گروهک های تروریستی در سوریه و عراق آنها را جذب می کنند، بعد از شدیدتر شدن قوانین مبارزه با تروریسم و نظارت، به کمترین میزان خود در جنگ کنونی رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,این مسئول به خبرگزاری رویترز گفت: نزدیک به 900 اردنی هم اکنون عضو سازمان تروریستی داعش و گروهک هایی هستند که راه و روش القاعده را در عراق و سوریه در پیش می گیرند.
,این مسئول که خواستار عدم افشای نام خود شد، تصریح کرد: همه کسانی که در عراق و سوریه می جنگند، در سال های آغازین جنگ بین سال 2013 و 2014 خاک اردن متحد آمریکا را ترک کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه