فرمانده انتظامی خوزستان خبر داد
کشف 3 محموله میلیاردی قاچاق در ایذه
فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف سه محموله انواع کالای قاچاق به ارزش 2 میلیارد و445 میلیون ریال در شهرستان ایذه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب،فرمانده انتظامی استان از کشف سه محموله انواع کالای قاچاق به ارزش 2 میلیارد و445 میلیون ریال در شهرستان ایذه خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
سردار "محمد رضا اسحاقی" در تشریح جزییات این خبر گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه جدی با کالای قاچاق و حمایت از تولید داخلی ، ماموران انتظامی ایستگاه ایست و بازرسی "دهدز" شهرستان ایذه حین کنترل محورهای مواصلاتی در ایست و بازرسی "سراک"و"هلایجان" به سه خودرو مشکوک و جهت بررسی بیشتر به رانندگان خودروها دستور توقف دادند.
,
وی افزود: در بازرسی فنی صورت گرفته توسط پلیس ازسه دستگاه خودرو کامیونت در مسیر اهواز به اصفهان، تعداد 11هزار و 696 عدد انواع ابزار آلات صنعتی و ساختمانی ، تعداد 80هزار و 520عدد نور افکن و هلدر برقی و 10دستگاه انواع کولر دو تکه قاچاق فاقد هر گونه مجوز گمرکی کشف شد.
,
این مقام انتظامی تصریح کرد: کارشناسان ارزش مالی کالای کشف شده را بالغ بر 2میلیارد و445میلیون ریال برآورد کردند.
,
فرمانده انتظامی استان خوزستان در خاتمه خاطر نشان کرد:سه نفر متهم در این راستا دستگیر که پس از تشکیل پرونده راهی مراجع قضائی شدند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه