ثبت 17 هزار تجاوز جنسی در مدارس آمریکا
اداره اطلاعات جنایی فدرال آمریکا، در 4 سال اخیر 17 هزار تجاوز و اذیت و آزار جنسی را در مدارس این کشور ثبت کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، پایگاه "السومریه نیوز" عراق نوشت: اداره اطلاعات جنایی فدرال آمریکا، در 4 سال اخیر 17 هزار تجاوز و اذیت و آزار جنسی را در مدارس این کشور ثبت کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,طبق پژوهشی که خبرگزاری "آسوشیدپرس" آن را منتشر کرده، تجاوز و آزار و اذیت های جنسی در مدت زمان پاییز 2011 تا بهار 2015 صورت گرفته و حالت های زبانی و بدنی داشته است.
,این پژوهش اذعان می کند، خطر این مسئله در عدم دنبال کردن این پدیده توسط مسئولان بخش آموزش و سعی در پنهان کردن آن نهفته است، با وجود اینکه شامل دانش آموزان زیر 5 سال نیز شده است.
,در ادامه این پژوهش آمده است: با وجود اینکه تعداد 17 هزار دانش آموز در قیاس با مجموع دانش آموزان آمریکا که به 50 میلیون می رسد، تعداد اندکی می باشد، اما مشکل از آنجا نشأت می گیرد که آمریکا بر خلاف مسائل خشونت طلبی در مدارس، برای این مسئله اهمیتی قائل نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه