آمریکا به دنبال ایجاد یک غده سرطانی جدید است

آمریکا به دنبال ایجاد یک غده سرطانی جدید است
تجزیه عراق را هدف کوتاه مدت حمله ی داعش است و این اولین گام استکبار برای تشکیل کردستان بزرگ است که همانند اسرائیل به عنوان یک غده ی سرطانی در منطقه عمل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بوتیا نیوز،آیت الله سیداحمد خاتمی عوامل اصلی تشکیل دهنده ی گروهک ترروریستی داعش را عوامل رژیم صدام دانست و اظهار داشت: گروهک تروریستی تکفیری داعش مخفف دولت عراق و شام است که فرماندهان آن همان فرماندهان رده بالای ارتش صدام هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آیت الله سیداحمد خاتمی عوامل اصلی تشکیل دهنده ی گروهک ترروریستی داعش را عوامل رژیم صدام دانست و اظهار داشت: گروهک تروریستی تکفیری داعش مخفف دولت عراق و شام است که فرماندهان آن همان فرماندهان رده بالای ارتش صدام هستند.,

وی افزود: اینها توسط ستادی که در اردن تشکیل شده است هدایت می شوند و اعضای این ستاد از نمایندگان کشورهای آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان، ترکیه و اقلیم کردستان تشکیل شده اند.

,

امام جمعه موقت تهران اعضای این ستاد را گرداننده ی حقیقی فتنه ی داعش در منطقه دانست و گفت: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که گرداننده ی این فتنه ها آمریکاست.

,

وی تصریح کرد: آمریکا در عراق آنچه را که می خواست بدست نیاورد، او سلطه ی دائم بر عراق را می خواست ولی مردم به صحنه آمدند و نظامی را که می خواستند رقم زدند.

,

سید احمد خاتمی با اشاره به انتخابات پر شور ریاست جمهوری مردم سوریه خاطر نشان کرد: با این انتخابات آمریکا در سوریه هم ناکام ماند، مردم سوریه پس از سی ماه حمله تروریستی ۷۷ درصد پای صندوق رای آمدند و با ۸۸ درصد شرکت کننده دوباره بشار اسد را به ریاست جمهوری برگزیدند.

,

وی یادآور شد: آمریکا بر آن است تا با بر هم زدن قاعده ی بازی و وحشی گری داعش به آنچه می خواهد برسد، او به دنبال ایجاد دموکراسی بدون حضور مردم است.

,

عضو مجلس خبرگان رهبری تجزیه عراق را هدف کوتاه مدت حمله ی داعش برشمرد و بیان داشت: بر این اساس است که مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان به عنوان معرکه گردان نقشه های آمریکا این روزها فعالانه عمل می کند و در پی تجزیه کردستان عراق است.

,

سید احمد خاتمی خاطر نشان کرد: این اولین گام استکبار برای تشکیل کردستان بزرگ است که همانند اسرائیل به عنوان یک غده ی سرطانی در منطقه عمل کند ، ولی با هشیاری مرجعیت به ویژه آیت الله سیستانی و بسیج مردم عراق توطئه آنها خنثی خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه