logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

لاریجانی در همایش تجلیل از ۳۰۰ شهید دفاع مقدس از شهدای مدافع حرم

«سپاه» قدرتمندترین نیروی تعیین‌کننده در خاورمیانه است/ دشمنی با ایران کار مشکلی است

«سپاه» قدرتمندترین نیروی تعیین‌کننده در خاورمیانه است/ دشمنی با ایران کار مشکلی است
رئیس مجلس با بیان اینکه امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قدرتمندترین نیروی تعیین‌کننده در خاورمیانه است، گفت: این عامل است که باعث می‌شود دشمنان در منطقه هوسرانی نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) طی سخنانی در همایش تجلیل از 300 شهید دفاع مقدس و 4 شهید مدافع حرم که در محل ساختمان سابق مجلس برگزار شد، اظهار داشت: یقین دارم که امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قدرتمندترین نیروی تعیین‌کننده در خاورمیانه است و همین عامل باعث می‌شود دشمنان در منطقه هوسرانی نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: آن گروهک‌هایی که در گذشته اقداماتی در ایران داشتند تصور نکنند از دیدها پنهان هستند که با چه کشورهایی مراوده دارند و از کجا پول می‌گیرند. 

,

رئیس مجلس با تأکید بر اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز از تسلط اطلاعاتی خوبی برخوردار است، گفت: امروز سپاه از یک هوشیاری خوبی برخوردار است و کشورهای دیگر بدانند ما نه نگاهی به سرزمین آنان داریم و نه کاری به آنان داریم، اما اگر به دنبال شیطنت باشند، با یک حریف سخت مواجه هستند. 

,

لاریجانی تأکید کرد: ما باید قدردان زحمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باشیم که در طول 37 سال گذشته تلاش کرده‌اند امنیت در ایران پایدار باشد. 

,

لاریجانی با تأکید بر اینکه دیگران بدانند دشمنی با ایران کار مشکلی است، گفت: از زمانی که سپاه «حفاظت» برعهده گرفت، امنیت پایداری را در کشور شاهد هستیم،‌ سپاه با هوشیاری و تسلط اطلاعاتی کامل عمل کرد و این یک سرمایه بزرگ است، خانواده شهدا باید به خود ببالند که بانیان حفظ امنیت و اقتدار کشور هستند. اساس امنیت و اقتدار کشور مدیون خدمات شماست.

,

رئیس مجلس اضافه کرد: ما همیشه در مجلس به بنیه دفاعی توجه ویژه‌ای داشتیم، سپاه یک عنصر مکتبی، مردمی و مجاهد است، در هشت سال جنگ تحمیلی همه کشورها علیه ایران با هم متحد بودند، اما توفیق پیدا نکردند و فهمیدند جمهوری اسلامی ایران یک حریف سخت است، بعد از چند سال اخیر که مسائل گوناگونی درباره مسئله هسته‌ای برای ایران درآوردند، حالا حرف‌های گنده‌تری می‌زنند، اما سؤال این است که آیا باید باور کنیم؟ باید بدانیم آنان به دنبال این هستند که فشار روانی را زیاد کنند و اراده‌ها را ضعیف کنند، اما باید بدانند ملت ایران از یک نیروی مجاهد به نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برخوردار است.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه