رئیس هیئت کمبینایان و نابینایان خراسان رضوی مطرح کرد:
شهدا به ما درس شجاعت دادند نه ترس از دشمن
رئیس هیئت کمبینایان و نابینایان خراسان رضوی گفت: دلیل برگزاری یادواره شهدا این است که سبک زندگی شهدا را بیاموزیم و راه و یاد شهدا را ادامه و در زندگی خود تأثیر بدهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجستاننیوز، سردار محمود باقرزاده، شب گذشته در یادواره شهدای روستای سریده بجستان ضمن تأکید بر زنده نگهداشتن یاد شهدا اظهار کرد: حضور در محفل شهدا و در کنار شهدا بودن افتخار ماست، بیش از هر چیز نیاز به شهدا داریم و جایگاه شهدا آنقدر بالاست که خداوند دوست دارد تمامی بندگانش را در حالت شهادت ببیند و به راه راست هدایتشان کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستاننیوز,رئیس هیئت کمبینایان و نابینایان خراسان رضوی افزود: دلیل برگزاری یادواره شهدا این است که سبک زندگی شهدا را بیاموزیم و راه و یاد شهدا را ادامه و در زندگی خود تأثیر بدهیم.
,وی اذعان کرد: شما نباید از آمریکا بترسید ، در دوران جنگ که چیزی نداشتیم در مقابل این دشمن خبیث ایستادهایم، حال که جزء قدرتهای جهان هستیم چرا باید بترسیم، باید از شهدایمان عبرت بگیریم همچون آنان در مقابل دشمن پایدار و استوار باشیم و همچون رهبر عزیزمان بگوییم اگر آنان برجام را پاره میکنند ما آن را به آتش میکشیم.
,باقرزاده ادامه داد: شهدا و جانبازان ما اماناتی برای ما بهجا گذاشتند و این نشان از تلاش، همت، استواری و جهادی بودن آن ها بود.
,رئیس هیئت کمبینایان و نابینایان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از غفلتهایی که ما داریم دشمنها هستند و باید حرکت کنیم و اگر حرکت نکنیم ضربه بزرگی به خود وارد کردهایم و یکی از دلایل موفقیت ما در آن زمان این بود که فرماندهان بیحرکت نماندن و خود در جلو حرکت میکردند و پیشرو بودند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه