رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود:

متخلف فروش مار در شاهرود دستگیر شد

متخلف فروش مار در شاهرود دستگیر شد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود گفت: فرد متخلفی که قصد قاچاق و فروش 25 حلقه مار را داشت در شاهرود دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر قربانلو رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود در گفتگو با خبرنگار نسل شاهوار شاهرود گفت: 25 حلقه مار از یک فرد متخلف در شاهرود که قصد فروش آنها را داشت کشف و ضبط شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,

وی با بیان اینکه فرد متخلف این مارها را استان خراسان رضوی خریداری کرده بود اظهار کرد: این فرد قصد قاچاق و فروش مارها را داشت و آنها را در یک کیسه گونی جاسازی در اتوبوس جاسازی کرده بود.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود افزود: ماموران پلیس در ایستگاه بازرسی جاده ای شهید نوری شاهرود به این فرد متخلف مشکوک شده و پس از شناسایی گونی حاوی مارها بلافاصله فرد متخلف را دستگیر و موضوع را به اطلاع اداره محیط زیست رساندند.

,

قربانلو بیان کرد: مارهای کشف و ضبط شده از فرد متخلف از نوع افعی، جعفری و کبری بودند که هیچ مشکلی برای محیط زیست ایجاد نمی کنند و با دستور دادستان محترم شاهرود در طبیعت رها سازی شد.

,

وی یادآور شد: فرد متخلف نیز برای بررسی موضوع به مراجع قضایی شهرستان شاهرود تحویل داده شد.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شهرستان شاهرود افزود: بر اساس قانون شکار و نگهداری هر گونه جانور وحشی به صورت غیر مجاز ممنوع است و از مردم خواستاریم در صورت تردد خودروهای شکارچیان و افراد مشکوک در مناطق حیاط وحش موضوع را با شماره 1540 و اداره محیط زیست شاهرود در میان بگذارند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه