برگزاری گفتمان دینی با موضوع اقتصاد مقاومتی در شهرستان تالش

برگزاری گفتمان دینی با موضوع اقتصاد مقاومتی در شهرستان تالش
گفتمان دینی با موضوع «اقتصاد مقاومتی» در مدرسه شهید زمانی بخش کرگانرود شهرستان تالش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر، حجت‌الاسلام کاووس بادرامی طی سخنانی در این گفتمان دینی به موضوع «اقتصاد مقاومتی» پرداخت و اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی واژه جدیدی نیست که در کشور ما به‌وجود آمده باشد، زیرا این کار چند سال پیش در غزه به خاطر تحریمات و محاصره که برای‌شان به وجود آمد، پدید آمد و آنها توانستند با این کار از بحران عبور کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,

وی ادامه داد: در کشور ما اقتصاد مقاومتی به‌وجود آمد به خاطر تحریم‌هایی که کشورهای غربی بر ایران تحمیل کردند و این تحریم‌ها نه تنها بد نبود، بلکه باعث پیشرفت ما در زمینه‌های مختلف علمی، پزشکی و نظامی شد، زیرا جوانان ما تلاش کردند آنچه را که ندارند با تلاش و پشت کار خود بسازند و این موجب تعالی کشور شد.

,

این استاد حوزه خاطر نشان کرد: در این اقتصاد باید ایده‌پردازی کرد و بهترین ایده‌ها را انتخاب و به کار بگیریم، چراکه جوانان ما بسیار توانمند هستند که اگر از آنها استفاده شود حتماً در این راه موفق خواهیم شد.

,

حجت‌الاسلام بادرامی در پایان این گفتمان، با بیان این که مجموعه اقتصاد مقاومتی با توجه به چشم‌انداز آن، تقریباً بهترین سند، برنامه و نقشه راه است، تاکید داشت: اگر ما همت کنیم و در چارچوب این نقشه راه حرکت کنیم می‌توانیم بر بسیاری از معضلات اقتصادی پیروز شویم و به اهداف مقدسه نظام جمهوری اسلامی دسترسی پیدا خواهیم کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه