احتمال مجانی شدن قبض آب در مناطق سیل زده نقده قوت گرفت

احتمال مجانی شدن قبض آب در مناطق سیل زده نقده قوت گرفت
شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان غربی تصمیم گرفته قبض آب شهروندان در مناطق سیل زده در فروردین ماه را رایگان اعلام کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر،پس از آنکه دولت با دستور رئیس جمهور قبض برق خوزستانی ها را به علت مشکلات جدی که ریزگردها بوجود آورده بودند رایگان کرد، مردم سیل زده شهرستان نقده هم انتظار داشتند قبض آب مناطق سیل زده هم رایگان محاسبه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,

شنیده ها حاکی از آن است که احتمالا شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان غربی طرح رایگان شدن یک دوره قبض آب در مناطق سیل زده شهرستان نقده را عملیاتی کند.

,

زینالپور رئیس آب و فاضلاب نقده درباره مجانی شدن قبض های آب مناطق سیل زده به خبرنگار سولدوز خبر گفت: هنوز بخشنامه ای در این باره ابلاغ نشده اما کنتورهای آب ۴ هزار و ۳۰۰ مشترک در مناطق سیل زده شهرستان نقده که بتازگی قرائت شده برای بررسی و هرگونه تصمیم گیری به مرکز استان ارسال شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه