خمام میزبان هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان
روز گذشته هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان گیلان به مدت یک روز در کانون فرهنگی تربیتی شهید حق شناس خمام برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان؛ حجت الاسلام محمود قاسمیان امام جماعت مسجد جامع خمام ، علیرضا مسچیان بخشدارخمام و کنعانی رییس اداره آموزش و پرورش منطقه از هفتمین دوره مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز فرهنگیان که به مدت یک روز در کانون فرهنگی تربیتی شهید حق شناس برگزار شد، بازدید نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,در این مسابقات که نفرات برتر فرهنگی شهرستان ها، نواحی و مناطق حضور داشتند، در رشته های قرائت، نهج البلاغه، حفظ ۱۰ جز و روش تدریس احکام به رقابت پرداخته و نفرات برتر هر رشته به مرحله کشوری که در تابستان ۹۶ برگزار خواهد شد، اعزام می شوند.
,در این دوره از مسابقات در مجموع ۱۱۰ فرهنگی از سراسر استان گیلان شرکت کردند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه