فرمانده انتظامی میاندوآب:
لوازم خانگی قاچاق در میاندوآب به مقصد نرسید
فرمانده انتظامی میاندوآب از کشف وضبط ۳۴۲ قلم لوازم خانگی قاچاق در محورهای مواصلاتی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان میاندوآب در راستای مبارزه با قاچاق کالا و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، و در کنترل محورهای مواصلاتی موفق به کشف و ضبط تعدادی لوازم خانگی قاچاق شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در این عملیات ، تعداد ۳۴۲ قلم انواع لوازم خانگی قاچاق کشف و ضبط شده است.
,وی با بیان اینکه در این زمینه یک نفر نیز دستگیر و یک دستگاه خودرو توقیف شد، گفت: مجموع ارزش ریالی این کالاها ۳۸۰ میلیون ریال عنوان شده است و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.
,شیخ نژاد تصریح کرد: قاچاق کالا سم مهلکی بر اقتصاد کشور است و مبارزه با کالای قاچاق همواره یکی از اولویت های این فرماندهی بوده و هست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه