اعضا شورا در جلسه دیروز تصویب کردند

جذب سرمایه گذاری یک هزار و 100 میلیارد ریالی در دو پروژه مشارکتی شهرداری

جذب سرمایه گذاری یک هزار و 100 میلیارد ریالی در دو پروژه مشارکتی شهرداری
علی باغبان عضو کمیسیون بودجه شورا ضمن تقدیر از ساختار رونمند و شفاف این دو طرح، جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال ناشی از آن را مهم ترین دلیل توجه به بحث پروژه های مشارکتی جذب سرمایه گذاری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار در جلسه دیروز شورای شهر دو طرح جذب سرمایه گذار پروژه های مشارکتی شهرداری، به  تصویب اعضا شورا رسید.  در این جلسه اعضا شورا به طرح سرمایه گذاری بخش خصوصی در منطقه خاوران با بیش از 50 هزار متر مربع زیربنا و همچنین سرمایه گذاری شرکت توسعه فناوریهای پیشرفته آذرآبادگان در شهرک یاغچیان رای مثبت دادند. علی باغبان عضو کمیسیون بودجه شورا ضمن تقدیر از ساختار رونمند و شفاف این دو طرح، جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال ناشی از آن را مهم ترین دلیل توجه به بحث پروزه های مشارکتی جذب سرمایه گذاری دانست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این عضوشورای شهر با اعلام ای موضوع که آورده شهرداری در این طرح مشارکتی اعطاء30 هزار متر مربع زمین باضافه پرداخت عوارض احداث و آماده سازی زمین است که در مجموع نزدیک به 230 میلیارد ریال برآورد شده و کل آورده طرف مشارکت کننده هم 580 میلیارد ریال می باشد که صرف احداث مجتمع خواهد شد افزود: نظر کمیسیون بودجه و شهرداری در مورد سهم شهرداری از این پروژه یکسان است و هر دو سهم شهرداری از این پروژه را 30 درصد اعلام کرده اند.

,

وی در مورد جزییات پروژه دوم گفت: این طرح مشارکتی با 13 هزار و 300 متر مربع زیربنا شامل مجموعه تفریحی، تجاری، اداری، خدماتی و پارکینگ است و افزود: آورده ی سرمایه گذار برای این طرح 140 میلیارد ریال و آورده شهرداری تبریز هم بازای تامین پنج هزار و 748 متر مربع زمین و عوارض احداث 170 میلیارد ریال برآورد شده است و در نهایت سهم طرفین از کل سرمایه گذاری در این طرح 56/1 درصد برای شهرداری و 43/9 درصد برای طرف مشارکت کننده تعیین شده است.  

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه