معاون سازمان نوسازی مدارس خراسان رضوی:

۴۰ درصد مدارس خراسان رضوی نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی هستند

۴۰ درصد مدارس خراسان رضوی نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی هستند
معاون پشتیبانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: حدود 40 درصد مدارس خراسان رضوی نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، محمدرضا خدادادی در حاشیه افتتاح آموزشگاه خیر ساز خاکپور یک گناباد و در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در سال گذشته 194 پروژه در خراسان رضوی شامل پروژه‌های مشارکتی با خیرین و دولتی خاص تکمیل و تحویل آموزش‌وپرورش شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، محمدرضا خدادادی در حاشیه افتتاح آموزشگاه خیر ساز خاکپور یک گناباد و در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در سال گذشته 194 پروژه در خراسان رضوی شامل پروژه‌های مشارکتی با خیرین و دولتی خاص تکمیل و تحویل آموزش‌وپرورش شده است.,

وی سهم اعتبارات ملی سازمان نوسازی مدارس خراسان رضوی را برای تخریب و بازسازی مدارس یک هزار و 300 میلیارد ریال عنوان و افزود: در حال حاضر 258 پروژه نیمه‌تمام شامل 163 پروژه مشارکتی با خیرین و 95 پروژه دولتی خاص در استان وجود دارد که حداکثر طی 2 سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

,

خدادادی یکی از دیگر از برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی را سامانه استاندارد گرمایشی مدارس عنوان و تصریح کرد: تاکنون از 47 منطقه خراسان رضوی 10 منطقه به‌طور کامل به این سامانه استانداردشده‌اند و مابقی تا پایان سال 97 به بهره‌مندی 100 درصدی از این سامانه می‌رسند و تاکنون 460 میلیارد ریال اعتبارات ملی در این حوزه هزینه شده است.

,

معاون پشتیبانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی به پیشرفت گناباد در حوزه بازسازی مدارس اشاره و خاطرنشان کرد: تا 2 سال گذشته در گناباد 30 پروژه نیمه‌تمام به‌غیراز پروژه‌های تخریب و بازسازی بوده است و خوشبختانه تاکنون 25 پروژه تحویل داده‌شده است و تنها 5 پروژه دیگر باقی‌مانده است.

,

خدادادی در خصوص وضعیت مراسم فرسوده خراسان رضوی گفت: حدود 40 درصد مدارس خراسان رضوی نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی هستند و تنها 3 درصد این مدارس غیرقابل استفاده است اما مرور زمان سهم مدارس غیرقابل استفاده افزوده می‌شود لذا برنامه‌ریزی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی بر اساس برنامه ششم توسعه، بهبود این 40 درصد میانگین مدارس استانی است.

,

30 درصد مدارس خراسان رضوی توسط خیرین احداث‌شده است

, 30 درصد مدارس خراسان رضوی توسط خیرین احداث‌شده است,

معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در مراسم افتتاح مدرسه خیر ساز خاکپور یک گناباد گفت: مهم‌ترین سیاست‌های اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در سال 96 توسعه عدالت آموزی و کیفیت‌بخشی می‌باشد که تحقق این اهداف نیازمند توسعه و بهبود فضاهای فیزیکی است.

,

قاسمعلی خدابنده افزود: در سطح استان خراسان رضوی 10 هزار و 500 مدرسه با یک‌میلیون و 200 دانش‌آموز وجود دارد لذا بهسازی و بازسازی فضاهای مدارس تنها توسط آموزش‌وپرورش امکان‌پذیر نیست و در همین راستا از خیرین برای بهسازی و بازسازی مدارس استفاده می‌شود به‌گونه‌ای که 30 درصد مدارس خراسان رضوی توسط خیرین احداث‌شده است.

,

آموزشگاه 9 کلاسه خیر ساز خاکپور یک بااعتباری بالغ‌بر 9 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و با مشارکت خیر گنابادی مرحوم محمدعلی خاکپور ریابی در زیر بنایی به میزان یک هزار مترمربع توسط اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی احداث شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه