رئیس ستاد انتخابات بروجرد:

25 نفر از کاندیداهای رد صلاحیت شوراها در بروجرد تایید شدند

25 نفر از کاندیداهای رد صلاحیت شوراها در بروجرد تایید شدند
رئیس ستاد انتخابات بروجرد گفت: از 47 نفر کاندیدای رد صلاحیت شده در بروجرد 25 نفر در هیات نظارت استان تایید صلاحیت شدند و 189 کاندیدا در انتخابات با هم رقابت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "احمد گودرزیان" رئیس ستاد انتخابات بروجرد گفت: 222 نفر در شهر بروجرد برای انتخابات شوراها ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 170 نفر در مرحله اول تایید صلاحیت شدند و 47 نفر صلاحیت آنها تایید نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازتاب بروجرد,

 

,

وی اضافه کرد: بعد از پیگیری این افراد از طریق هیات نظارت استان هم اکنون 25 نفر از این افراد در مرحله دوم تایید صلاحیت شدند و 22 نفر رد صلاحیت آنها از طریق نظارت استان اعلام شده است.

,

 

,

به گفته وی البته چند نفر از کاندیداها نیز در این میان انصراف دادند و هم اکنون 189 کاندیداها برای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر رقابت خواهند کرد.

,

 

,

وی با اشاره به تایید صلاحیت اعضای شورای شهر فعلی بروجرد افزود: از میان اعضای شورای شهر فعلی هفت نفر تایید صلاحیت شده اند. 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه