logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با ابلاغ معاون جهانگیری

متوسط قیمت گاز مجتمع‌های پتروشیمی کاهش یافت

متوسط قیمت گاز مجتمع‌های پتروشیمی کاهش یافت
دولت نرخ گاز برای مصارف خوراک واحدهای پتروشیمی‌ها را 3445 ریال و نرخ گاز برای دیگر مصارف واحدهای پتروشیمی را 1320 ریال تعیین کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، نرخ‌های جدید برای واحدهای پتروشیمی از ابتدای سال 93 محاسبه خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
با این مصوبه قیمت متوسط گاز مجتمع‌های پتروشیمی از 2650 ریال به 2020ریال در هر متر مکعب کاهش می‌یابد.
,
 
,
این کاهش ٢٤ درصدی در اجرای مفاد قانون بودجه سال ٩٣ و همچنین با هدف تقویت بازار سرمایه و حمایت از تولید داخل، قیمت متوسط گاز طبیعی مجتمع‌های پتروشیمی اجرا می‌شود.
,
 
,
هیئت وزیران همچنین تصویب کرد در مجتمع‌های پتروشیمی و مناطق ویژه اقتصادی انرژی و پتروشیمی که به دلیل سامانه درونی شرکت های خریدار گاز طبیعی سنجش جداگانه میزان مصارف خوراک و سوخت ممکن نیست نسبت سوخت و خوراک مصرفی در هر مورد بر اساس اعلام وزارت نفت تعیین و جهت انجام محاسبات و صدور صورتحساب به شرکت ملی گاز ایران ابلاغ می شود.
,
 
,
تکلیف شرکت ملی گاز
,
 
,
با تصمیم دولت همچنین شرکت ملی گاز ایران مکلف شد به ازای هرمترمکعب گاز فروخته شده در داخل کشور(بدون احتساب گاز مصرفی نیروگاه ها) معادل 892 ریال به حسابی که توسط خزانه افتتاح می شود واریز کند.
,
 
,
بر اساس مصوبه 835 مورخ16 فروردین 1393 هیئت وزیران این نرخ به ازای هر مترمکعب 977 ریال بود.
,
 
,
این مصوبه در تاریخ 14 تیرماه 1393 ازسوی معاون اول رئیس جمهوری به وزارت نفت و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور ابلاغ شده است.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930416001166#sthash.Nmv0ha0N.dpuf
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه