به مناسبت هفته هلال احمر انجام شد

برگزاری مانوار امداد و نجات تصادفات جاده ای در سراوان

برگزاری مانوار امداد و نجات تصادفات جاده ای  در سراوان
مانور امداد و نجات تصادفات جاده ای و اطفای حریق به مناسبت هفته هلال احمر در سراوان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، مانور امداد و نجات تصادفات جاده ای و اطفای حریق صبح امروز به مناسبت هفته هلال احمر با حضور مسئولین شهرستان سراوان در تقاطع بلوار خلیج فارس و خیابان انقلاب این شهرستان برگزار شد.
بهمن دهواری رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان در گفتگو با شستون اظهار داشت: مانور امداد و نجات تصادفات جاده ای و اطفای حریق به منظور توان افزایی نیروهای امدادی در هفته هلال احمر به مرحله اجرا در آمد.
وی افزود: در این مانور سه تیم از تیم های عملیاتی این سازمان و آتش نشانی، اورژانس و مرکز فوریت های پزشکی و مسئولین حضور داشتند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان با بیان اینکه برگزاری مانورها نقش موثری در ارتقای سطح علمی، عملی، افزایش سطح سرعت عمل امدادگران، آگاهی و آمادگی افراد در مواقع بحرانی دارد، گفت: امید دارم برگزاری مانورها مسیری برای کسب آمادگی لازم و هرچه بهتر امدادگران و نجاتگران در انجام عملیات در صحنه های واقعی باشد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،,
,
,
,
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه