استاندار قزوین:

اقتدار و امنیت نظام در گرو حضور پرشور مردم در انتخابات است

اقتدار و امنیت نظام در گرو حضور پرشور مردم در انتخابات است
استاندار قزوین گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات سبب اقتدار هر چه بیشتر نظام انقلاب اسلامی در عرصه‌ جهانی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نگاه آبیک، مراسم بزرگداشت روز معلم  با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، علی رحمانی فرماندار آبیک، مهرداد یحیایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان آبیک و دیگر مسئولین دستگاههای اجرایی در تالار نیلوفر این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  نگاه آبیک، مراسم بزرگداشت روز معلم  با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، علی رحمانی فرماندار آبیک، مهرداد یحیایی رئیس آموزش و پرورش شهرستان آبیک و دیگر مسئولین دستگاههای اجرایی در تالار نیلوفر این شهرستان برگزار شد., نگاه آبیک,

فریدون همتی، استاندار قزوین در این همایش ضمن تبریک روز جوان اظهار کرد: امام خمینی فرمودند معلم امانتداری ست که امانت او غیر از همه امانتهاست، انسان‌ها امانت معلمان هستند.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با فرهنگیان و معلمان فرمودند معلمی کارمندی نیست چرا که نقش معلم، نقش انسان سازی تربیت و هدایت انسان‌ها است.
استاندار قزوین با اشاره به جایگاه معلمان در جامعه تصریح کرد: خوشبختانه در تمام نظرسنجی‌ها و سنجش های صورت گرفته با وجود مناصب مختلف اداری و سازمانی معلمان مرجع مورد اعتماد مردم هستند.
همتی با بیان اینکه مشکلات معلمان در جامعه ابراز سیاسی قرار نگیرد، بیان کرد: معلمان با مشکلات بسیاری در جامعه دست و پنجه نرم می‌کنند اما بدون توجه به مشکلات مسئولیت و وظیفه خود را در مراکز  آموزشی و پرورشی به درستی ایفا می‌کنند.

,
,
,
,

وی با اشاره به جایگاه سازنده معلمان ابراز کرد: معلمان نسل جدید را برای آینده انقلاب تربیت می‌کنند که این موضوع نشان دهنده جایگاه والای معلمان در توسعه و پیشرفت کشور است.

,

استاندار قزوین با اشاره به ایام انتخابات اذعان کرد: روز ۲۹ اردیبهشت روز سرنوشت‌ساز ایران اسلامی است در این روز آینده کشور ( انتخابات ریاست جمهوری) و آینده شهر( انتخابات شورای اسلامی) با توجه به تصمیم  شما رقم خواهد خورد. 
این مسئول در ادامه اضافه کرد: حضور و مشارکت گسترده مردم در پای صندوق‌های رای بسیار حائز اهمیت است چرا که دشمنان  نظاره‌گر حماسه ملت ایران هستند.

,
,

وی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات سبب اقتدار هر چه بیشتر نظام انقلاب اسلامی و دولت در عرصه جهانی و بین المللی خواهد شد، تاکید کرد: معلمان جهت تشویق حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی تلاش کنند تا ملت ایران حماسه عظیم دیگری را برای کشور رقم بزنند.

,

همتی ادامه داد: باید با شور و شعف در پای صندوق‌های رأی صف‌های طولانی تشکیل شود که معلمان در تشویق مردم برای حضور در این عرصه سیاسی و تببین اهمیت انتخابات و کیفیت انتخاب می‌توانند نقش عظیمی ایفا کنند.

,

وی عنوان کرد: خوشبختانه هم اکنون شرایط اقتصادی کشور رو به بهبود است و در آینده نیز میتوانیم با جذب سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت های داخلی شرایط کشور را بهبود بخشیم.

,

استاندار قزوین تاکید کرد: ملت ایران در انتخابات حضور گسترده و پرشوری داشته باشند چرا که این مشارکت حداکثری دشمنان انقلاب را نا امید و دوستان نظام جمهوری اسلامی را خوشحال خواهد کرد.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رفع مشکلات  آب شرب شهرستان آبیک،  بحران آب، آبیاری نوین مزارع کشاورزی و تخت های بیمارستانی این شهرستان از دغدغه‌های اصلی استانداری قزوین است که به سرعت اقداماتی انجام خواهد شد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه