logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

بررسی معاملات روز گذشته بازار نقدی و آتی؛

سکه تغییر مسیر داد

سکه تغییر مسیر داد
روز گذشته روند کاهشی دلار و اونس جهانی متوقف شد تا بهای سکه در بازار نقدی و آتی در بورس کالای ایران روند مثبتی را تجربه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با وجود این که روز دوشنبه فضای بازار ارز آرام بود، اما اونس روند مثبتی را تجربه کرد بر همین اساس قیمت سکه در بازار نقدی و آتی بورس کالا با تبعیت از اونس با رشد نرخ رو به رو شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
به این ترتیب در معاملات دیروز هر ۵ سر رسید فعال بازار آتی بورس کالا روند قیمتی افزایشی را به ثبت رساندند.
,
 
,
سکه تغییر مسیر داد
, سکه تغییر مسیر داد,
 
,
بر اساس آمار معاملات، سکه تحویل اردیبهشت ماه با ثبت قیمت یک میلیون و ۲۰۴ هزار تومان، افزایش ۰/۳۲درصدی را تجربه کرد. همچنین قرارداد تحویل تیر سال جاری با قیمت یک میلیون و ۲۴۰ هزار تومان افت ۰/۱۹ درصدی را به ثبت رساند. این در شرایطی است که سکه تحویل شهریور امسال نیز با نرخ یک میلیون و ۲۸۱ هزار تومان به فروش رسید و تغییر قیمت مثبت ۰/۲۱ درصدی را تجربه کرد. همچنین سررسید آبان ماه هم با نرخ یک میلیون و ۳۲۴ هزار تومان معامله و با افزایش ۰/۲۱ درصدی رو به رو شد. از سویی سررسید دی ماه نیز با قیمت یک میلیون ۳۶۲ تومان به ثبت رسید و با رشد قیمت ۰/۲۱ درصدی رو به رو شد.
,
 
,
همچنین حجم معاملات آتی سکه طی روز گذشته در بورس کالای ایران به ۵ هزار ۹۱۵ قرارداد و ارزش ۷۹۹ میلیارد ریال رسید.
,
 
,
از بازار نقدی چه خبر؟
,
 
,
در سومین روز هفته، هر سکه تمام بهار آزادی در بازار نقدی با ۴ هزار تومان افزایش به قیمت یک میلیون و ۲۰۱‌هزار تومان رسید، این در حالی بود که سکه روزهای شنبه و یکشنبه در مجموع ۱۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داده بود.
,
 
,
همچنین نیم سکه و ربع سکه نیز به ترتیب با قیمت های ۶۶۳ هزار تومان و ۳۷۸ تومان در بازار نقدی معامله شد.
,
 
,
 
,
منبع: بورس کالای ایران
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه