رئیسی به چهار محال و بختیاری سفر می کند

رئیسی به چهار محال و بختیاری سفر می کند
رئیس ستاد حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در چهار محال و بختیاری گفت: روز شنبه 23 اردیبهشت ماه سال جاری حجت السلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی کاندیدا ریاست جمهوری به استان چهار محال و بختیاری سفر می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ سید مصطفی هاشمی رئیس ستاد حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در چهار محال و بختیاری اظهار کرد: روز شنبه 23 اردیبهشت ماه راس ساعت 11 صبح حجت السلام و المسلمین رئیسی در محل حسینیه اعظم شهرکرد سخنرانی خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه امید است که همه مردم چهارمحال و بختیاری حضور حداکثری در این مراسم داشته باشند بیان داشت: مردم چهار محال و بختیاری با حضور حداکثری خود بار دیگر با آرمانهای انقلاب تجدید بیعت خواهند کرد.

هاشمی با بیان اینکه مردم ما از فساد، فقر، بیکاری ، مشکل مسکن جوانان خسته شده اند تصریح کرد: مردم استان ما خواستار تغییر هستند و با حضور خود قوت قلبی برای بچه های انقلابی خواهند بود.

وی یادآور شد: استقبال از ایشان از فلکه قمر بنی هاشم به سمت حسینیه اعظم است و ایشان بعد از سخنرانی خود به زیارت قبور شهدا خواهد رفت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه