یادداشت؛

پایان دولت روحانی، انتحار یا احترام به تصمیم ملت

پایان دولت روحانی، انتحار یا احترام به تصمیم ملت
این روزها واکنش‌های حضوری مردم در اجتماعات تبلیغاتی جناب رئیس‌جمهور و ارائه نتایج نظرات مردم، به‌جای آنکه دولت‌مردان را به خود آورد، در کمال تعجب موجب رفتار و گفتارهای کاملاً انتحاری از جانب آنان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین جهانگیری مدرس دانشگاه در آناج نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج ,

هرچه به زمان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، علائم متعددی از پایان دولت جناب آقای روحانی و نشانه‌های قطعی از عدم توفیق وی در کسب آرای مردم روشن‌تر می‌شود. عکس‌العمل‌های پرمعنای مردمی در برنامه‌های تبلیغی دولت و نتایج نظرسنجی‌های متعدد توسط مراکز معتبر و مختلف در کشور، نمودار افول با شیب تند دولت آقای روحانی و از طرف دیگر سیر صعودی آرای رقبای وی را به تصویر می‌کشند. طبیعی است که این نتایج در اختیار او و تیم کارشناسی هدایت‌گر برنامه‌های تبلیغاتی‌اش نیز قرار می‌گیرد. نتایجی که برای آنان چنان اضطراب‌انگیز است که موجب دست‌پاچگی و بروز رفتارها و گفتارهای کاملاً نسنجیده، غیرمعقول و البته کاملاً به ضرر خودشان می‌گردد. مسئولین دولت جناب آقای روحانی که در طول چهار سال گذشته فقط به تخطئه و تخریب دولت‌های قبلی می‌پرداختند، اکنون نیز فراموش کرده‌اند که چهار سال در مسند قدرت بوده‌اند و هنوز به‌جای ارائه گزارش عملکرد چهارساله خود، به ارائه گزارش سیاه از گذشته‌ها می‌پردازند.

,

در اجرای برنامه‌های تبلیغات انتخاباتی نیز، جناب آقای روحانی و تیم همراهش برای تأثیرگذاری روانی بر آرای مردم از هیچ قول و فعل ناصوابی دریغ نورزیدند و حتی مرزهای اخلاقی و قانونی و خطوط قرمز را نیز نادیده گرفتند، غافل از آنکه کارنامه عملکردشان و واقعیت‌های تلخ جامعه در مقابل چشم مردم است و با تمام وجودشان دردها را احساس می‌کنند. این روزها واکنش‌های حضوری مردم در اجتماعات تبلیغاتی جناب رئیس‌جمهور و ارائه نتایج نظرات مردم، به‌جای آنکه دولت‌مردان را به خود آورد، در کمال تعجب موجب رفتار و گفتارهای کاملاً انتحاری از جانب آنان شده است. رفتار و گفتاری که هرچه بیشتر موجب افولشان در نظر مردم می‌گردد. درواقع تیم تبلیغی جناب آقای روحانی که تمام تیرهایشان را پرتاب کرده‌اند، اینک به افرادی در باتلاق فرورفته می‌مانند که هر چه بیشتر دست‌وپا می‌زنند، بیشتر فرو می‌روند.

,

نتیجه اینکه ملت چک سفید امضاء به مسئولان نداده‌اند که دوران ریاست جمهوری را تمدید کنند بلکه مطابق قانون این اجازه را دارند که دولت‌های ضعیف را پس از چهار سال اول کنار بگذارند و البته این‌یک پیام جدی برای دولت‌های آینده نیز هست. اما توصیه به دولت‌مردان فعلی این است که به خواست و تصمیم ملت احترام بگذارند، چراکه عملیات انتحاری نه‌تنها موجب طرد بیشتر و حتی دائمی از جانب ملت می‌گردد، بلکه برای همیشه چهره‌ای منفی از آنان در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت خواهد نمود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه