طی سال گذشته؛
ثبت خاطرات 1449 والدین شهید به اتمام رسید
طی سال گذشته، ثبت و ضبط خاطرات یک هزار و 449 والدین شهدای استان قزوین به اتمام رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ با اجرای طرح "اسناد افتخار" با موضوع خاطرهنگاری والدین شهدا، ثبت و ضبط خاطرات والدین معظم شهدای استان قزوین در دستور کار مسوولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
در سال 94، طبق سهمیه استانی باید ثبت و ضبط خاطرات 20 والدین شهید به اتمام میرسید که تا پایان سال، این سهمیه به 230 مورد افزایش یافت.
در سال گذشته نیز ثبت و ضبط خاطرات والدین شهید ادامه داشت و به یک هزار و 449 مورد افزایش یافت.
اتمام ثبت و ضبط خاطرات والدین شهید در البرز، 59 مورد، بویینزهرا یکصد و 61 مورد، محمدیه 90 مورد، آبیک یکصد و 8 مورد، قزوین 740 مورد، تاکستان 231 مورد و آوج 60 مورد بوده است.
در اجرای این طرح، تیمی متشکل از فیلمبردار، مصاحبهگر و منشی صحنه به منازل والدین شهدا رفتند تا خاطرات فرزندان شهیدشان را ثبت و ضبط کنند.
در این خاطرهنگاری، مصاحبهگر سیر زندگی شهید را به صورت پرسشی از والدین شهدا پرسیده تا آنها خاطرات فرزند خود را از ابتدای تولد تا شهادت و هر آنچه که در ذهن دارند، بازگو کنند.
همچنین خاطرات والدین شهدا بعد از فیلمبرداری، در کاغذ، پیادهسازی و تایپ شده و در مخزن اسناد هر شهید نگهداری میشود.
آشنایی نسل امروز و آینده با نقش شهدا در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و سیره زندگی آنها را از مهمترین اهداف جمعآوری خاطرات والدین شهدا عنوان کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه