۲۸۰ هکتار از اراضی شازند زیر کشت کلزا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند از زیر کشت کُلزا رفتن میزان ۲۸۰ هکتار از اراضی شهرستان و افزایش ۵ برابری در سال زراعی ۹۵ خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر کریمی مدیر جهاد کشاورزی شازند در گفتگو با خبرنگار شازند ما با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری و وزیر جهاد کشاورزی در خصوص خودکفایی در تولید دانه های روغنی گفت: کلزا محصول بسیار مناسب با نیاز آبی کم در تناوب با کشت گندم بوده و محصول بسیار مناسبی برای جایگزینی محصولاتی با نیاز آبی بالاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,وی افزود: در خصوص کشت کلزا در سال زراعی ۹۳، میزان ۱۰ هکتار کشت می شد و در سال ۹۴ این میزان به ۵۰ هکتار رسید و در سال زراعی ۹۵ این سطح زیر کشت به میزان ۲۸۰ هکتار افزایش یافت.
,

مدیر جهاد کشاورزی شازند تصریح کرد: کشت کلزا جزو کشتهای استراتژیک بوده و در کمک به اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی دارد و باید در سنوات آینده از نظر تولید روغن به خودکفایی برسیم.
کریمی بیان کرد: کشت کلزا از جمله محصولات مقرون به صرفه است به طوری که از هر هکتار به طور متوسط ۲ تا ۲.۵ تن برداشت انجام می شود و از نظر اقتصادی نسبت به کشت های گندم و جو اهمیت بیشتری دارد ضمن اینکه برای زمین نیز مفید تر است.
وی ضمن توصیه به کشاورزان برای استقبال از این نوع کشت یادآور شد: کشاورزان عزیز از نظرات کارشناسان جهاد کشاورزی در این خصوص استفاده کنند تا دچار مشکل نشوند.
مدیر جهاد کشاورزی شازند خاطرنشان کرد: جایگاه کلزا از لحاظ تناوب قابل توجه بوده و از نظر علفهای هرز و بیماری به ویژه پاخوره گندم قابل کنترل است و عملکرد گندم در سالهای آینده به خاطر حاصلخیزی خاک بالا می رود.
انتهای پیام/

, ,
مدیر جهاد کشاورزی شازند تصریح کرد: کشت کلزا جزو کشتهای استراتژیک بوده و در کمک به اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نقش بسزایی دارد و باید در سنوات آینده از نظر تولید روغن به خودکفایی برسیم.
,کریمی بیان کرد: کشت کلزا از جمله محصولات مقرون به صرفه است به طوری که از هر هکتار به طور متوسط ۲ تا ۲.۵ تن برداشت انجام می شود و از نظر اقتصادی نسبت به کشت های گندم و جو اهمیت بیشتری دارد ضمن اینکه برای زمین نیز مفید تر است.
,وی ضمن توصیه به کشاورزان برای استقبال از این نوع کشت یادآور شد: کشاورزان عزیز از نظرات کارشناسان جهاد کشاورزی در این خصوص استفاده کنند تا دچار مشکل نشوند.
,مدیر جهاد کشاورزی شازند خاطرنشان کرد: جایگاه کلزا از لحاظ تناوب قابل توجه بوده و از نظر علفهای هرز و بیماری به ویژه پاخوره گندم قابل کنترل است و عملکرد گندم در سالهای آینده به خاطر حاصلخیزی خاک بالا می رود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه