نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری:

اجرای مخفیانه معاهده ننگین یونسکو، خیانت است

اجرای مخفیانه معاهده ننگین یونسکو، خیانت است
نمایند مردم مازندران در خبرگان رهبری در جلسه درس خارج از فقه گفت: اجرای مخفیانه معاهده ننگین 2030 یونسکو، خیانت به قرآن، احکام الهی و امام عصر (عج) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آیت‌الله سیدرحیم توکل در جلسه خارج از فقه، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه و با تأکید بر برگزاری هرچه باشکوه‌تر این ایام و جشن نیمه شعبان، اظهار کرد: آنهایی که معاهده ننگین 2030 یونسکو را امضا کردند، به‌نظام اسلامی و احکام الهی خیانت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با انتقاد شدید از امضای معاهده ننگین یونسکو، افزود: اسلام خون‌بهای راه شهیدان حق است و به‌سادگی به دست نیامده است که یک عده واداده سیاسی آن را سبک بشمارند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر الگو گرفتن از سبک زندگی اهل‌بیت(ع)، تصریح کرد: منش و روش زندگی ائمه اطهار، الگوی کامل برای سعادت و تعالی بشر است و رمز بقای اسلام در تبعیت از این نوع سبک زندگی است.

توکل با اشاره به جان‌فشانی‌ها و ایثارگری‌های شهیدان و جانبازان در طول تاریخ  اسلام، خاطرنشان کرد: ائمه اطهار ثقل اصغرند و کتاب خدا ثقل اکبر و آنان تحت هر شرایطی حفاظت از دین خدا را وظیفه خود دانسته و در این راه تا شهادت پیش رفتند.

وی اضافه کرد: شهدای عزیز ما نیز برای همین منظور، جان خود را فدا کردند و برای حفظ اصول و مبانی اسلام و دین خدا تا مرز جان‌فشانی و شهادت رفتند و حال برای ما تحت هیچ شرایطی پذیرفته نیست که عده‌ای به ظاهر روشنفکر، احکام لیبرالی را به احکام اسلام ترجیح دهند.

این استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از نفوذ برخی تفکرات لیبرالی و غربی در رده‌های مختلف دستگاه‌های آموزشی و پرورشی، عنوان کرد: احکام اسلام با فرهنگ منحط غربی در تضاد است و باید از این‌ گونه فرهنگ‌های آلوده دوری کرد.

توکل با اشاره به برخی از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص معاهده ننگین یونسکو در دیدار با معلمان، بیان کرد: افرادی که احکام فرهنگ آلوده غربی را ترویج و تبلیغ می‌کنند، احکام اسلام را نشانه گرفته‌اند و به امت اسلام و جامعه اسلامی خیانت می‌کنند.

وی با اشاره به مفاد برخی قوانین ویرانگر این معاهده، متذکر شد: اجرای مخفیانه این معاهده ننگین، خیانت به قرآن، احکام الهی و امام عصر (عج) است.

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری اذعان کرد: در برابر ظلم ظالمان، در جامعه اسلامی نباید سکوت کرد و باید به‌شدت از سوی حاکمان نظام اسلامی برخورد قاطع و جدی صورت گیرد.

توکل با محکوم کردن این عمل سخیف از سوی برخی از مدیران دستگاه فرهنگی و تربیتی کشور، تأکید کرد: انتخابات 29 اردیبهشت، باید فرصتی باشد که با شناخت از کاندیدا و سلایق موجود، کسی که هم دغدغه معیشت مردم و هم دغدغه دین مردم را دارد، به‌عنوان اصلح انتخاب شود.

وی در پایان با بیان اینکه مروجین سبکِ زندگی غربی به دنبال اباحه‌گری و سقوط ارزش‌های اخلاقی‌اند؛ یادآور شد: باید مراقبت کرد تا اخلاق اسلامی و احکام اسلامی که با خون شهدا به دست ما رسیده است، محفوظ بماند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه