مدیر کل اوقاف کردستان:

وقف زمین مسکونی به ارزش ۸ میلیارد ریال در بانه

وقف زمین مسکونی  به ارزش ۸ میلیارد ریال در بانه
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از وقف یک قطعه زمین به ارزش 8 میلیارد ریال در بانه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین "مصطفی نوروزی" امروز در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، با اعلام این خبر اظهار داشت: صبح امروز، یک مورد وقف جدید در شهرستان بانه شامل  یک قطعه زمین  به مساحت 796 متر مربع به ثبت رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر، ,

وی ارزش ریالی این موقوفه را هشت میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در 24 ساعت گذشته این دومین وقف شهرستان بانه می باشد که امروز صبح در این شهرستان به ثبت رسید.

,

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان تصریح کرد: این قطعه زمین از طرف واقف نیک اندیش شهرستان بانه" محمد ویسی" با هدف احداث مسجد در بلوار مهارت فاز دوم گلشهر وقف شده است.

,

وی یادآو رشد؛  مردم خیر بانه از ابتدای سالجاری تا به امروز  سه  مورد وقف در  استان کردستان به ثبت رساندند که حاکی از روح بلند و دیانت مردم این دیار دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه